Direktlänk till inlägg 27 februari 2014

äntligen kan jag blogga igen

Av Kim Martin - 27 februari 2014 21:12

Efter att ha följt regler med bloggning och social media under OS så får jag äntligen blogga igen :) Jätte roligt att så många har börjat läsa min blogg, hoppas den fortfarande är intressan, då jag börjar skriva igen ;) 


Här kommer en massa bilder ifrån OS!!

     

Match klädsel! what we wore to the games


 

Kollade curling damernas semifinal! Whatched the womens semifinal!


 

Bästa trion!! Valle gjorde det super bra under OS och Grahn kirgade på som tusan och var en grym lag kompis. Små marginaler skiljer oss tre. Men det som känns så bra är att vi stöttar varandra och har roligt ihop!   


The best trio!! Valle did awesome and Grahn was working really hard and was a great teammate. Any one of us could have been the first goalie. But the best thing is that we support each other and have fun!!

   

Vi var uppe i bergen en dag och såg längdskidor. Jag och Pilla gick så långsamt upp för backen till där vi skulle stå (vi fick ont) så vi missade typ allt :) haha kommer aldrig glömma det!


We went to the mountains one day and had to walk up a hill. Me and Pernilla walked so slow, cuz we were hurting so missed pretty much everything haha! I will never forget!


         

Vårt ena hus! one of our houses!

           

It was a great journey, even though it was a tough end! It was great to see the team grow and become a competitor for the medals. Not that many at home thought we could do it! Even though we ended 4th, people at home stop me on the street and says congrats. Its hard to maybe accept, cuz we, that wanted that medal so bad, feel like we failed. We didnt win a medal but I think we won a lot of hearts, something that can help us in the future. You have to try to see the positive in everything...even though it can be hard sometimes. But I have to say that I am very proud of my team! 


Vilken resa man har fått vara med på, även då sagan inte slutade som vi ville. Men det har varit helt fantastiskt att få se laget växa och bli kandidat till medaljerna. Det var inte så många som trodde på det här hemma. Även då vi slutade 4a så har många kommit fram till mig och sagt grattis. Något som kanske är svårt att acceptera, för vi som var med på OS, och verkligen ville ha den där medaljen, kändes det som att vi misslyckades. Vi kanske inte vann den där medaljen men vi vann många hjärtan. Något som kan hjälpa oss i framtiden. Man får försöka hitta det positiva. Men jag måste säga att jag är super stolt över mitt lag. 


  

Now I am happy to be home w my man and puppy :) Finally Jay got his visa!!


 


Idag är det Leonies födelsedag! världens sötaste tjej tycker faster Kim :)


Today is Leonies birthday! Aunt Kim thins she is the cutest girl in the world :)Tillslut!!! Glöm inte min Målvakts skola v27, Mån - Tor i Linköping :) Hör av er om ni vill ha mer info!!


Dont forget my goalie camp, week 27, Mon - Thu in Linköping/sweden :) If you want more info let me know!!

 
ANNONS
 
Mogge

Mogge

28 februari 2014 14:42

Några är vi nog som har längtat efter dina inlägg ;-)
I alla fall jag.
Vi satt bänkade framför tv´n när ni spelade, hela familjen. Bitvis var det riktigt spännande. Jag har konstaterat för länge sedan att oftast är det roligare att titta på damhockey eftersom det är mer rent spel om man jämför med herrarnas ruff och buff.

Mogge

http://morgan-bockman.bloggplatsen.se

Kim Martin

28 februari 2014 21:00

Haha va kul :):) ja visst är d!! Fortsätt följa :) hoppas allt är bra!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kim Martin - 23 januari 2016 20:40

Lite bilder från dagens pass i lenhovda idag:) 2 ispass, ett fyspass och ett teori pass. 13 målvakter från 8 år till a-lag, bra skyttar och ledare som hjälpte till och ville lära sig. En mycket bra dag och bra organiserat av lenhovda! Vill din klubb...

Av Kim Martin - 17 januari 2016 19:48

Innan vi lämnade Kanada så hann vi med och besöka hockey hall of fame :) Resan hem blev lite försenat så tåget hem var tvunget att bokas om. Kom med mitt tåg bra men sen säger de att något har hänt precis utanför Norrköping så vi är tvungna att h...

Av Kim Martin - 16 januari 2016 05:55

Vilken dag och vilken känsla! Att fått vara med dessa tjejer och vårt ledarteam har varit en fantastiskt resa och vilket slut det blev. Sverige kom 3a och knep bronset i u18 VM. Så stolt att fått vara med:) Min underbara målvakts trio. Ni är alla g...

Av Kim Martin - 14 januari 2016 03:31

Ni som inte har hört om henne så är det en tjej som spelade för Boston. Olyckligtvis åkte hon in med huvudet in i sargen och har nu ingen känsle i benen, och bara en viss känsle i armar. Mycket tragiskt men häftigt att se att hon är så positiv och st...

Av Kim Martin - 13 januari 2016 04:01

Morgon träning, Pre game nap och sen vinst med 3-2 över Tjeckien i kvarten. Grymt spännande match! Imorgon är det spelledigt och sen väntas USA i semin. Efter matchen kollade vi lite video innan det var natti natti. I natt kan man sova gott :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se