Alla inlägg under juni 2014

Av Kim Martin - 5 juni 2014 06:17

På morgonen började vi med styrka 06.30

Sen var det dags för en heldag på manges golf

Grymt God brunch va starten till en mkt bra dag

Jag hade ett grymt lag!! Bland anat en kille från Wilson som gav oss en gift bag :)

Mitt grymma lag!! Riktiga sköna och väldigt snälla, som gjorde stt min första officiella runda blev mycket roligare! Kände mig till och med duktig :) så tack!!

Vid varje hål var det någon sponsor som bjöd på mat, dricka och underhållning :)

På kvällen var det middag med alla 180 spelare eller hur många vi nu var Haha. Men många var vi! Tack snälla landeryds golf för dels mitt och Jays gröna kort kurs samt gårdagen!! Vi är väldigt tacksamma!

I played charity golf yesterday and Jay was My caddy:) we had a great time!!

ANNONS
Av Kim Martin - 3 juni 2014 21:47

6.15 ringde väckar klockan och det var dags att röra sig mot Health care för 60 minuters kondition med Asse och mille. Man var inte så trött då men det blev värre efter lunch haha. Idag åkte jag och lämnade in allt som ska tryckas inför kim martin goalie Academy. Jätte spännande att se hur det kommer att se ut! På eftermiddagen var det träning med tjejerna. Lite sprinter och sen innebandy. Jag håller på att kolla på att göra en hemsida för kim martin goalie Academy och tror att jag har hittat en som kan hjälpa mig :) mer om det senare! Imorgon ska jag spela välgörenhets golf. Kan berätta mer imorgon:)


The alarm went off at 6.15 and at 6.30 i Met Asse and mille at the gym for 60 min conditioning. I wasnt that tired then but got worse after lunch haha. Today i went to the Screen printing place thats gonna put My kim martin goalie Academy logo on all My clothing. I am really excited to See how its gonna end up. In the afternoon we worked out w the team, sprints and floorball. I am interested in having a website for the kim martin goalie Academy so today i found a Guy that might be able to help me:) more about that later! Tomorrow i am gonna play charity golf. I Will tell you more about it tomorrow :)

ANNONS
Av Kim Martin - 2 juni 2014 20:08

Allt var bra på landslags lägret under helgen och nu är vi tillbaka i Linköping för den vanliga vardagen. Idag var d jobb på schemat och det känns som att det går rätt så bra :) på kvällen var det som vanligt träning med tjejerna. Styrka och intervaller! Jag är så himla trött just nu. Men Jay och jag måste börja packa lite inför våran lilla bilsemester :) men vi ska nog hinna med en film också!!

Jag ska vara med på en mässa i slutet på augusti. Här kan ni se vad det är!

http://idrottsmassan.se

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se