Alla inlägg under juli 2014

Av Kim Martin - 14 juli 2014 00:10

Efter konditions träningen imorse så gick vi och plockade jordgubbar. Det påminde mig om Jays farmor som vi brukar plocka jordgubbar med varje sommar i Canada!

After workout this morning we went and picked strawberries. It reminded me of Jays grandma that we go and pick With every Summer in Canada.

Sen var det dags för lite golf!:) inte bästa rundan men trevligt sällskap! Idag gick vi med Vendela och Urban:)

After that it was time for some golf!:) not the best round but great company. Today we golfed w Vendela and Urban:)

På kvällen kom folk över för att kolla på vm finalen. Väldigt trevligt och ett stort grattis till Tyskland!!

At night People came over to watch the world cup final. We had a great time, and congrats to germany!!

ANNONS
Av Kim Martin - 12 juli 2014 22:41

Check out Kim Martin Goalie Academy on Facebook for details about the contest!:)

Idag blev det vilodag och lite sol och bad istället :) inte dumt!! Sen hem till mille och anna för en super god middag och en bra film. Pain and gain, riktigt bra film tycker jag. Action men ändå rolig!! Värd att se!

ANNONS
Av Kim Martin - 11 juli 2014 20:35

Tagit hand om milo hela dagen!:) det har inte varit en dans på rosor men det har gått bra ändå :) Bauer ville leka hela tiden men d ville inte milo haha. Annars körde jag och mille styrka tillsammans och sen tog vi den sista trinix sprutan. Aj va ont d gör och d kommer bara att bli värre imorgon!!

Glöm inte att kolla in kim martin goalie Academy på Facebook. När jag nått 500 likes så kommer jag att ha en tävling där man kan vinna en digital design by daveart! Världens bästa i att lackera masker! Han gör alla NHL, khl, shl, riksserien you Name it:) daveart.com glöm inte att gilla min sida:)

Dont forget to check out kim martin goalie acadeny Facebook page. When i have reached 500 likes i Will have a contest were you can win a digital design by daveart. Worlds best mask painter. He does the masks for NHL, khl you Name it!:) daveart.com and dont forget to like My page!:)

Jay and i took care of milo today. It was a little tricky when Bauer wanted to play and milo Didnt :) we had to take turns to go and workout, but we made it!!

Av Kim Martin - 10 juli 2014 20:50

Lite jobb som vanligt imorse sen gjorde jag några ärenden innan jag satt ute en stund för att läsa mina nya bok. Första boken i sagan om ringen. Tycker att filmerna är grymt bra så hoppas böckerna är det också. Sen hade jag ett cykeltest, skönt att ha d gjort. Annars har jag oxch Jay bara varit hemma och kollat game of thrones! Grymt bra:) läste precis om alla som blivit anklagade för doping. Det verkar helt sinnes, men antar att reglerna är såna. Dock tycker jag att man ska få en andra chans att bevisa att man inte är dopad. Det är min värsta mardröm. Jag tycker alltid att det känns jobbigt att behöva testas för man vet aldrig om man har råkat få i sig något. Folk kan ha lagt något i maten mm. Men det får vi hoppas aldrig händer :)

Bauer vaknar ovanligt tidigt nuförtiden. Han väcker oss och sen när man gått ut med honom så går han och lägger sig igen och jag kan ku inte somna om :)

Av Kim Martin - 9 juli 2014 22:37

idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag åkte till jobbet, och det kändes lite tomt då jag var den enda som var där :) Alla andra har semester. Senare på dagen kom Jay till hallen för att köra lite styrka. Det är ändå ganska skönt nu under sommaren för allt är så mycket lugnare. Det var typ ingen i gymmet om man jämför med hur det brukar vara. Efter vi var klara var det dags för mat handling, och tusan vad vi handlade. På landet köper mamma och hennes vänninor en tidning, journalen eller något tror jag att den heter :) där i finns det en massa goda recept, ser goda ut i alla fall. Så nu ska vi testa en del av dom de närmsta 2 veckorna. När vi kom hem gick jag på en lite längre promenad med Bauer. Gud va jag önskade att man hade hus och kunde sitta ute då man ville. Förhoppningsvis inom ett par månader! På kvällen har jag betalat lite räkningar, fixat med video klipp från skolan och gjort visitkort. Jag lägger ut en bild då de kommit. Nu är det fotboll som gäller!


I havent done much today. This morning I went to work, and it felt really weird cuz no one was there. Everyone except me have vacation! Poor me :) Later during the day Jay came to the rink to workout. You can really tell that its summer cuz there were barely anyone at the gym. When we were done, we went grocery shopping. We are gonna try a lot of new recipies that I got from my mom and her friends magazines. Hopefully they will taste good :) When we got home, I took Bauer for a little longer walk. I so wish I had a house and could sit outside whenever I wanted to. Hopefully in a couple of months that wish will come true. I night I just paid some bills, fixed a little w the videos we took at camp, and made buisness cards. I will show you when I get them. Now its time to watch some soccer!

Av Kim Martin - 8 juli 2014 23:39

Som sagt efter kim martin goalie Academy så åkte vi till Sthlm och sen till landet, Åland där vi har varit tills nu. Helt underbart har d varit och så himla roligt att äntligen få tillbringa lite tid med hela familjen :) lite träning hann vi också med så det var bra. Jag tog till och med ett dopp. Vilket är stort då jag nuförtiden är en badkruka. Har suttit och lyssnat på vm semin mellan Tyskland och Brasilien på radio i bilen och nu sitter jag hemma och ser d sista 20 min. Sinnes!! Dags att sova snart för imorgon blir d jobb!

I have had a great weekend w the family at the cottage. Its not very often we get to hangout like this, so it was awesome. Now we are Home again, and tomorrow is a normal work day.

Varit på landet med dessa sötnosar :)

Thanks a LOT to Jays mom that sent all of this!:)

Av Kim Martin - 3 juli 2014 18:23

Jätte roligt att så många var nöjda och glada med lägret. Nu vill man bara köra igen :) nu är vi påväg till Sthlm och sen Åland imorgon bitti. Ska bli jätte skönt att få slappa nu!

Jay är Redo att filma träningen för livearena. Tack snälla för hjälpen och ett stort tack till pappa flemming, Vendela och föräldrar som har hjälpt till!:)

Sista passet med den yngsta gruppen!:)

Sista passet med dom äldre :)

Ett stort tack till landeryds golf för alla fina gåvor till frågesports tävlingen!!:)

Idag var det sista dagen på kim martin goalie Academy. Dagen var som vanlig med 2 is och ett fys pass men däremot slutade vi med frågesport och fika på Matverkstan. Måste säga att maten där har varit kanon också.

Av Kim Martin - 2 juli 2014 18:21

Idag beställde jag och Jay denna bilen:) soltak och massa andra finesser som jag inte riktigt fattar haha. Får den dock inte förrän om 10 veckor så om ett tag ska vi lägga ut våran gamla bil. Hör av er om det är någon som är intresserad av en Chevrolet nubira.

Jay and i bought Ordered this car today. It has panorama roof and all kinda of other features:)

Idag körde dom cirkel träning på fysen!

Tjejerna i den yngsta gruppen var i god tid till ispasset :)

The girls in the youngest Group are ready to go on the ice:)

Fick den här fina mössan av Wilma med familj! Tack och den är super fin:)

Got this nice toque today :) thanks a lt to Wilma and her familj.

Efter dagens pass så åkte jag med Bauer till veterinären för att ta ett piller mot dvärgbandmask som han måste ta innan vi åker till vårt landställe på Åland.

We had to bring Bauer to the vet to take a pill that he needs before is goes to the cottage.

Som vanligt blev det fys efter dagens jobb. Idag var det styrka på schemat. Nu sitter jag skönt i soffan och kommer inte röra mig så Mkt mer idag ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se