Alla inlägg under oktober 2014

Av Kim Martin - 5 oktober 2014 20:07

Haft en kanon helg hemma med mamma, pappa, och vänner på södermalm där jag växte upp. Man har glömt hur fint det är. Stötte på min gamla dagmamma och min gamla fotbolls tränare. Att träffa dom igen var jätte roligt och minnen växte fram. Efter en helg till att samma energi och kraft så är vi tillbaka i Linköping. Morgon dagen kommer att bli lång men spännande. Mer om det imorgon :)


     


Det är därför vi kommer att sakna honom!!! 


http://www.hockeysverige.se/2014/10/05/helber-vi-vill-kunna-ge-forebilder-till-tjejer-pa-samma-satt-som-tll-killar/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

ANNONS
Av Kim Martin - 4 oktober 2014 23:40

http://t.sr.se/10uRoGc en intervju med mig och Lena Sundqvist från radio sporten. Jätte roligt att hon är så positiv och intresserad av oss tjejer :):) vi behöver er!! Grymt duktig är hon också!!

Jag kommer ihåg Disney klubben och då Disney dags var grymt bra. Nu är det inte alls samma sak, kanske har åldern med det att göra men jag kan medge att jag fortfarande gillar tecknat så det är inte bara åldern :)

Sen tog vi en lite runda på söder och jag hann med lite shopping:):)

Sen var vi ju tvungna att fira kanelbullens dag! Va synd :)

[Bild]

Sen passade jag på att klippa mig hos med vanliga frisör. Alltid lika bra resultat!!

ANNONS
Av Kim Martin - 3 oktober 2014 13:40

Tyvärr idag fick jag höra den tråkiga nyheten att mike Helber slutar som klubbdirektör på LHC. Riktigt tråkigt att någon som han försvinner från klubben. Han har gjort ett grymt arbete framförallt för oss tjejer då han har visat respekt. Han har blivit en slags symbol för damhockey efter det han gjorde under sm finalen förra säsongen. Vi damspelare vet att vi inte får någon jätte lön eller att vi inte har en speciellt stor budget men i LHC och med mike helber i spetsen så visar dom respekt och intresse. Vi känner att vi betyder något för klubben och för staden Linköping. Många damhockeyspelare har saknat det under många många år..kanske LHC är en bidragen roll till att synen på damhockey har ändrats.

Snart coaching och träning sen hem till Sthlm för en ledig helg! Grymt skönt ska det bli och roligt att träffa alla igen!

Av Kim Martin - 2 oktober 2014 20:03

Sooo cool!:) i Would shit My pants if i got this opportunity!! I thought playing in allsvenskan (2nd division) in Sweden was cool. Not even close!! Good luck Hilary, show them that women can play hockey too! But i guess in Canada and the US People know that already:) Sweden is getting there but far from how it is over there. A big difference since I started though. So at least we are moving forward!!

http://www.anaheimcalling.com/2014/10/2/6888303/hilary-knight-to-practice-with-the-ducks-friday

Av Kim Martin - 1 oktober 2014 19:38

Så himla roligt att se att det är så mycket mer uppmärksamhet än vad det var för ett par år sedan :) nu ser man någon nyhet var och varannan dag!! 


http://www.idrottensaffarer.se/kronikor/2014/09/nar-han-har-bestamt-sig-da


Hoppas många tjejer kommer på prova på hockey den 11 oktober! Det kommer att bli super roligt :)

http://www2.lhc.eu/artikel/57939/

 

http://www.expressen.se/sport/kronikorer/magnus-nystrom/nystrom-ser-bra-ut--for-svensk-damhockey/


Ge damhockeyn en chans!!
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se