Alla inlägg under december 2014

Av Kim Martin - 21 december 2014 20:10

Idag var det en tuff match mot Finland. Jag lyckades inte stå på huvudet då laget behövde mig. Så det blev bara en godkänd match. Vi förlorade med 3-2 och kom 3a i turneringen. Nu är jag hemma hos mamma och pappa med Jay. Imorgon kl 5 på morgonen går taxin till Arlanda och Canada. Får se om jag får sova på soffan idag då jag hostar och är förkyld haha. Riktigt skönt med lite ledighet och kul att se mamma och pappa innan vi åker.

ANNONS
Av Kim Martin - 20 december 2014 22:05

Riktig skönt vinst mot Tyskland idag och kul att se att vi gjorde några mål! Imorgon är det sista dagen här i Uppsala innan det blir jullov och Canada. Ska bli riktigt skönt! Men först match mot Finland imorgon!

Mille var den enda som villa ha fika och såklart får stjärnan det till rummet!:) hon var inte såhär hungrig dock haha!

Bauer hjälper till att klä granen hemma hos familjen Jonsson!

Sen blev han helt slut haha

ANNONS
Av Kim Martin - 18 december 2014 22:14

Nu har jag lagt mig i sängen och krämat in mig med alla produkter ifrån Mary kay. Känner sig riktigt fräsch!:) idag hade vi våran sista träningsdag. Skönt att det är över och roligt med lite matcher. Imorgon möter vi Ryssland! Alla lagen har kommit på plats och man känner att det börjar dra ihop sig. Inspirerande att se tre kronor vinna över Tjeckien trots att det kanske inte var den bästa matchen.

Alltid bra att titta på bilden nedan för att få lite inspiration och motivation!! Nu blir det en härlig god natts sömn:)

Av Kim Martin - 17 december 2014 22:17

Idag var det inte bara 2 ispass på schemat utan vi hade även prova på hockey för tjejer här i Uppsala. Jätte roligt att se så många unga och duktiga tjejer. 3 målvakter var med och Kanske är det någon av dom som tar min plats en vacker dag :)

På kvällen kom några tjejer som jobbar med Mary kay på besök. Det var kul att få testa på några produkter. Jag kan inte så mycket om skönhets produkter men måste säga att det dom sa känns väldigt trovärdigt efter att få testat. Blev att jag köpte en del för att man blev som en ny människa :) rätt så dyrt men billigt i längden!

Av Kim Martin - 16 december 2014 23:04

Blev en ganska fullspäckad dag ändå. Fortsatt inspelning av musikvideon imorse fram till lunch och sen var det tester med laget. Slog i alla fall 2 person bäst så det känns bra!:) efter middagen hade Vi ett ispass. Vi hann se sista 30 min av paradise hotell så lite hann vi se i alla fall:)

En liten hälsning då jag öppnade Erika grahms bok!! Bra läsning så rekommenderar den!!:)

Av Kim Martin - 15 december 2014 18:46

igår kom vi fram till Uppsala där vi kommer att vara med landslaget hela veckan för tester, träning och matcher mot Tyskland, Ryssland och Finland. Men idag och imorgon har vi även en inspelning till en musik videon för vm
Låten "the world is mine". Grym låt som ni måste höra, och när videon är klar så får ni inte missa den:) här får ni se några Sneak peaks från inspelningen..
Alla har varit väldigt positiva och glada att vi är med och spelar in trots att vi kanske är en aning bättre på isen:) mahan är en jätte duktig sångerska men också jätte trevlig och gjorde det mycket lättare för oss att rocka loss!:) tack till alla som jobbar med videon, för en rolig upplevelse.

Måste också berätta att kim martin goalie Academy har fått en ny sponsor. Grymt roligt att ännu en sponsor vill vara med och stötta. Det är jag väldigt tacksam för. Hoppas eller ska se till att det blir ännu ett bra sommarläger för alla målvakter:) jag rekommenderar att anmäla er för det kommer in fler och fler anmälningar.

Av Kim Martin - 14 december 2014 17:51

Nu rullar bussen hemåt efter en vinst mot Modo 3-0 och med en pizza i magen:) Jay går och låter alla provsmaka hans starka chips och folk håller på att dö haha. Vatten, vatten skriker alla:) snart blir det nog en film, säkert ytterligare en tjej film. Vi landslagsspelare hoppar av i Uppsala för en 4 nationers turnering. Sen är det jullov!:)

Kanske blir lite läsning av Erika Grahms bok:)

Av Kim Martin - 13 december 2014 21:31

Efter en vinst med 4-1 över Modo så blev det lite lucia firande :) bra jobbat killar!! Jay skulle bara färga sitt skägg vitt så hade han passat perfekt!:)

Nu är det att slappa och kolla lite NHL hockey. Imorgon är det frulle 10, men tror inte att jag kan sova sö länge. Kvälls trött och morgon pigg!!


Glad lucia allihopa!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se