Alla inlägg den 18 juni 2014

Av Kim Martin - 18 juni 2014 19:51

Idag blev det verkligen en heldag med jobb och en massa annat. Först var det så klart jobb, där det kändes som att det blev väldigt mycket gjort idag. Måste säga att jag stor trivs att jobba med klubben och med alla mina medarbetare. Gillar mitt kontor också ;) På lunchen var jag med på en tävling tillsammans med Corren, där alla elitidrotter i Linköping skickar en spelare. Så det var en spelare ifrån volleyboll, dam fotboll. herr fotboll, herr hockey, innebandy och jag. 


Vi körde Varpa. Jag har testat det en gång på Gotland, och den gången måste ha hjälpt för jag vann hela skiten :) Det var jätte roligt att få testa på och träffa alla. 


 

  

http://sv.wikipedia.org/wiki/Varpa_(spel)


 


Sen var det iväg och köra LHC kassen, och det såldes en del i alla fall. Kul :)


Direkt ifrån jobbet gick jag ner i gymet i stångebroishall. Lite explosiv styrka innan vi gick på is. Vi har landslagsläger i Norrtälje mån-tor efter midsommar. Så kände att det kunde vara bra att köra ett ispass innan i alla fall. Trots att det kändes som att vi körde vattenpolo (stängt av aggregatet ett tag) så kändes det ändå ganska bra. Det var roligt att vara på lite. Annars brukar jag gärna slippa isen under sommaren. 


Blir att packa ikväll då vi åker till Åland imorgon för att fira midsommar. Ni som inte visste så är min mamma ifrån Åland! Kan ni gissa vart min pappa är ifrån?:)




Skapa flashcards