Alla inlägg under februari 2015

Av Kim Martin - 19 februari 2015 21:08

vi är i Finland men ändå kändes det som att vi har rest långt. Bussresan till Arlanda var längre än flygturen hit. Nör vi kom till flygplatsen så hade vi lite problem med alla väskorna och klubborna kom inte fram...efter lite om och men så kom klubborna rullandes ut på bandet och ett stort jubel brast ut!! Lite stress runt träningen och trångt i rummet så var ändå stämningen bra i omkl med gamla godingar i högtalarna!! Vi bor på ett kanon hotell och vi har nära till affärer med mera så vi har inget att klaga på. Imorgon är det tidig match mot lugano!! Spännande :)

ANNONS
Av Kim Martin - 18 februari 2015 20:17

Man kanske får passa sig snart!:)

http://www.expressen.se/gt/sport/helleberg-fick-boter---for-att-hon-var-gravid/

Imorgon åker vi till Finland. Ska bli grymt roligt!!:):) vet ej hur internet blir men den här gången bor vi inte i skogen i alla fall så borde inte vara några problem. Ska försöka uppdatera så gott jag kan.

Dags att se dom sista episoderna av homeland. Varför ska de alltid sluta så spännande?? Då måste man ju bara se nästa hahaha.

ANNONS
Av Kim Martin - 17 februari 2015 21:18

Efter Finspång igår, då vi träffade 43 härliga hockey tjejer så fick dom mig tänka på vad många minnen jag har fått tack vare hockeyn. 


Dessa är några...


OS brons 2002

 

Efter en match mot Finland i Globen


  '

SM guld med AIK


 


MASSA skratt


 

Musik video


 


Modell...


 


OS silver 2006


 


Inline SM guld


 


Europa Cupen guld x 3 (2 AIK och ett med Tornado, Ryssland)   

  

VM brons 2005


 


Vm brons 2007 (skadad i bronsmatchen)


 

SM guld 


 

hahah rampfeber


 

200 landskamperRysk mästare 

 


Amerikansk mästare


 


Träffade Jay och många vänner som man kommer att ha resten av livet!

 Hockey har gett mig såååå mycket. Inte bara erfarenheter inom hockeyn utan en massa annat. Jag har fått chansen att starta min målvaktsskola, så jag kan hjälpa andra så dom får uppleva allt roligt jag har fått uppleva och en massa annat. Än så länge är den inte slut och jag ser framemot den siste delen av denna säsongen!! 


Av Kim Martin - 16 februari 2015 20:50

Today me, Jenni and Marty went to Finspång to meet 43 hockey girls. Really fun to see so many girls want to play hockey. We talked to them for a little bit, and then we went on the ice. 8 goalies came, which I think was awesome!


 http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=6094952&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter


http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/stjarnspelare-pa-besok


        


We didnt only have  a great time with the girls, we also got some really nice gifts :)


   


Dont know if this is true, but it for sure can be. In Sweden womens hockey has grown a lot, and people nowadays know that women can also play hockey. We are in the media a lot more and people are in general more interested. I see a great future for the upcoming hockey girls!


 Av Kim Martin - 15 februari 2015 21:16

vår match idag var lite mindre spännande än AIK-Brynäs som blev 3-3 och avslutades efter 28 straffar var. Vet inte om 28 är exakt men det är det jag såg på Twitter. Helt sinnes i såna fall! Bra jobbat Musse och sara :) måste säga att selander spelade jätte bra i målet för Sde idag. Kul att se att kvalitén på dam målvakter bara blir bättre och bättre. vi vann våran match med 3-0 och klarade oss obesegrade genom grundserien. Känns lite sjukt faktiskt men härligt! Nu blir det dock nya utmaningar och det spelar egentligen ingen roll vad vi har gjort innan. På torsdag bär det av till Finland för Europa cupen.

Mamma och pappa kom på besök idag. Vi tog en liten tur till Täby centrum. Jätte mysigt att få se dom!

Nu är seg hemfärd och jag längtar hem till min lilla plutt!!

Av Kim Martin - 14 februari 2015 18:29

nu sitter vi återigen på bussen, och det blir min 3e P3 dokumentär. Riktigt bra och intressanta! Det gör att resan går mycket fortare. Jag rekommenderar det verkligen. På iPhones går du in på den lila appen podcaster och sen trycker på P3 dokumentärer. Alla Jag har lyssnat på har varit bra.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om vår match Idag. Mer än stt det var väldigt skönt med seger! 4-3 mot Brynäs. Idag fanns jag inte ens med på bänken utan förde statistik på läktaren. Kul att få träffa joa, Angelica och nikki!!

Nu bär det av mot Sthlm för match mr sde imorgon.

Bauer är så trött efter lek med Texas :)

Av Kim Martin - 13 februari 2015 18:55


I really liked this video. So cute, and dogs are very smart and caring!!


https://www.facebook.com/video.php?v=717596328287740&pnref=story


We left Bauer at Texas house today, kinda early so they get tired before bedtime :) they are gonna have him the whole weekend because we have away games. Felt weird to not come home to an excited dog. Jay is playing hockey so I will be by myself all evening. Lonely but at the same time nice. 


Bought a little valentines day gift for him, so we will see if he likes it when he gets home :)


Riktigt roligt att Luleå har tagit över Piteås verksamhet på damsidan. Viktigt att storklubbar har damlag och att dom satsar hårt på dom. Bra initiativ!!


Av Kim Martin - 12 februari 2015 16:36


Fishy minds gjorde en grym video om oss i LHC dam. Jätte roligt att dom vill vara med och stötta oss med det!


https://vimeo.com/user13616799/review/119138620/d2294c1915


Ja man får se vad som händer :) diskutioner om vem som ska stå under VM i Malmö. 

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2688&grupp=21592&artikel=6088298


Nu ska det bli grymt skönt att få slappa lite. Har varit väldigt mycket på jobbet de senaste dagarna, men ikväll blir det att äta något gott och säkerligen se en bra film. Några av tjejerna är och ser fifty shades of grey. Får se vad som säger imorgon på träning. Värd att se?Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se