Alla inlägg under juni 2015

Av Kim Martin - 7 juni 2015 18:59

Private session in the morning and after that Bauer cut the ribbon for the grand reopening of veterinarian hospital. What a celebrity ;)

And this is what we did the rest of the day :) plus some episodes of Orange is the new black!

ANNONS
Av Kim Martin - 6 juni 2015 21:57

National dagen firades i valla! Jag hade ingen aning om hur stort det var, men jag ska vara mer redo till nästa år :) då tas picknick korgen med!

Bauer busade en del med Sture utanför Lhc tältet.

På kvällen hälsade Anna och mille på. Det blev det klassiska, middag och film:) såg också då Michelle från HV71 gick vidare till final i gladiatorerna. Damspelare gör riktigt bra ifrån sig nu!:) bra reklam för damhockeyn!

ANNONS
Av Kim Martin - 5 juni 2015 07:32

Bra nyheter för riksserien!:)

Hoppas man kommer se någon skillnad och att pengar används väl.

Kul att det blir en sån satsning på damhockeyn. Kurvan går bara uppåt:)

Denna va sjukt god :) smakade verkligen som godiset!

Igår hade vi städdag med jobbet och sen middag hemma hos Harald. Min första grillning för i år, åå Gud så gott det var!:)

Av Kim Martin - 3 juni 2015 21:08

Idag var jag på en rotaryklubb i Finspång och höll en förläsning. Det var verkligen super kul!:) väldigt härliga människor. Annars har det blivit en väldans massa jobb på slutet. Både med kim martin goalie academy, marknad, sportchef och målvaktstränare. Men det är roligt med lite blandat!

Börjat följa orange is the new black. Riktigt bra tycker jag! Svårt att sluta titta :)

Får fortfarande höra om detta varje dag :):)

Av Kim Martin - 1 juni 2015 21:17

Måste säga att det var riktigt coolt att Danni vann mästarnas mästare igår. Det spelar ingen roll om man spelare Fia med knuff eller spela OS så vill hon alltid vinna. Det är stor skillnad på att alltid vilja vinna och hata att förlora. Det finns spelare som säger att dom hatar att förlora med de ger inte allt för att vinna. Man försökte alltid få Danni på sitt lag för det var för jäkligt att möta henne :) så ett stort grattis! Riktigt coolt!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se