Alla inlägg under september 2015

Av Kim Martin - 13 september 2015 20:01

Ännumera fix i huset idag. Helgen har bara sprungit iväg. Men skönt att det händer saker. När soffan kommer så ska ni få se bilder :) annars hade jag provat träning med Hugo imorse, och sen hade damerna träning på EM. Roligt att se Shannon på isen med tjejerna. Pappa har åkt hem men mamma stannar tills på torsdag. Så det blir en hel del mer fix i huset. Tar aldrig slut:)

Igår var det också privat träning!

Måste köpa tavlor. Är det något som vet vart man kan hitta snygga men med hyfsat bra pris?

ANNONS
Av Kim Martin - 12 september 2015 21:58

Jobba jobba jobba! Idag var det inte jobb på kontoret utan hemma. Mamma och pappa är här från Sthlm och vi har fixat hur mycket som helst idag. Börja att bli ett hem :)

Köpte en grill idag också!:) Lovar att ta foto när allt är klart. Soffan kommer V40!:)

ANNONS
Av Kim Martin - 11 september 2015 15:25

Frida Nevalainen :) super duktig back och vilken härlig tjej!!:)

Massa barn som var med och testade på alla sporter.

Fick testa på allt möjligt! Se nedan :)

[Bild]

En super härlig dag. Men nu sitter jag på tåget tillbaka till Linköping och ikväll åker jag vidare till Sthlm för att hämta upp lite grejer och så följer mamma och pappa på Tillbaka :)

Av Kim Martin - 10 september 2015 20:54

Man blir så rörd när man får höra sånt här. Folk frågar fortfarande mig om jag tycker att det känns konstigt att inte spela men Jag gör faktiskt inte det. Jag är nästan mer på hallen än innan haha men samtidigt hinner jag med sånt som jag gör idag och imorgon. Är i Göteborg på den coolaste arenan någonsin. Fler bilder kommer nog imorgon!:)

http://www.svt.se/sport/ishockey/lhc-utan-legendar-men-med-ny-varldsstjarna

Ser ut som pucken ligger i handsken men blicken vet jag inte vart den är:)

Idag fick vi ett nyförvärv från Kanada :) Shannon stewart!

Fick träffa kära leonie och Nathalie idag! Vi hade det jätte mysigt och jag och leonie spelade lite hockey. Denna klubban gav jag till henne då vi föddes. Får se vad hon blir då hon blir stor :) snart ska hon börja åka skridskor i alla fall!:)

Av Kim Martin - 8 september 2015 19:55

Varit i Sthlm under dagen för möte med aktivas kommitté för Sveriges olympiska kommitté. Även hm var på plats så att vi kunde hjälpa dom med deras kollektion till OS i Rio. Fick även med några snygga kläder som vi ska testa :) han shoppa lite med mamma och äta middag. Snart kommer dom ner till oss för att fixa det sista med huset :)

Nu är Ica maxi med på bilen :)

Av Kim Martin - 3 september 2015 20:41

Lång tågresa till Härnösand men jag har hunnit med en massa. Passade på att jobba en hel del Nu när man ändå inte hade så mycket att göra men det blev en del Paradise hotel också :) Fick också ett kärt återseende då Erika Grahm fanns med på tåget!

Idag var det upptaktsträff för riksserien och LHC representanter vad Florence och Peter. Kul att det var så uppmärksammat. Här kommer ett litet reportage med bland annat Peter Frantz http://www.svt.se/sport/ishockey/storsatsande-lulea-favorit-infor-riksserien

Köp gärna säsongskort och va med och stötta LHC dam. Du får också väldigt gärna vara med på guldfemman för endast 160kr som bidrar till vår lagkassa. Gå in på guldfemman.se för mer information. Behövs hjälp så skriv till mig på kim.martin@lhc.eu

Av Kim Martin - 2 september 2015 21:41

Nu är hösten påväg!! Tiden går fort. Inte långt kvar till jul eller så kanske man inte får säga :)

Vi köpte en nu cykel idag.

Av Kim Martin - 1 september 2015 21:54

Nu har man börjat skriva krönikor också:) kul att testa på något nytt!

Nu är schelling också i stan. Kul att äntligen ha alla i laget samlat:) tyvärr kom hennes utrustning inte fram så hon fick hålla i intervjuer istället haha.

Långa dagar blir det men imorgon ska jag se till att ta det lite lugnt. Behövs.

Nu längtar jag tills att vår soffa och fåtölj kommer så att man kan få ordning på allt. Men det börjar ta sig!:)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se