Alla inlägg under november 2015

Av Kim Martin - 5 november 2015 20:08

Nu är vi där jag en gång spelade, Dmitrov, Ryssland. Imorgon möter vi Tyskland! För er som inte vet så har jag fått äran att vara med och jobba med u18 landslaget.

Vårt ledarrum :)

Internet är helt ok så kan kolla Swe-fin men med en hel del buffring :)

ANNONS
Av Kim Martin - 2 november 2015 23:24

Internmatch, 3 H is, teori lektioner, video och möten så ligger en tröttmössa äntligen i sängen och klockan är 23.30 Mycket är det men samtidigt sjukt roligt och inspirerande. Imorgon är sista matchen innan laget plockas ut till Ryssland.

Artikel i Sportbladet idag. Kul att de intresserar sig av damhockey! All media är bra media :) nu får jag säkert böta 50kr till lagkassan men vad gör man inte för att laget ska få roligt :)

ANNONS
Av Kim Martin - 1 november 2015 23:48

Fick testa på att tagga matcher igen och det gick faktiskt bra så det känns skönt :) matchen slutade 2-2 som gul sen vann på straffar.

3-1 mot canada för damkronorna var också bra resultat. Tjejerna tog ledningen med 1-0 men sen kom Kanada igen. Men riktigt bra spel av minatsu. Kul!:)

Grattis till Ångermanland som vann tv-pucken!

Nu är det definitivt läggdags. Brukar inte vara uppe såhär länge så det tar på krafterna haha. Men imorgon får man sova till 7.45 så blir sovmorgon i alla fall. En mycket bra dag! Grymt roligt och inspirerande!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se