Senaste inläggen

Av Kim Martin - 19 september 2015 20:54

Mina topp 5 målvakter i världen som fortfarande är aktiva :)

http://www.hockeysverige.se/2015/09/19/ex-stjarnan-ser-grahn-som-en-av-de-basta-i-varlden/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Efter ett ungdoms pass med LHCs framtids målvakter så gjorde jag debut som tränare idag. Var riktigt roligt att få vara med laget igen. Sen är det ju alltid roligt att vinna. Var tvungen att ta bild på mina målvakter som jag sponsrar :)

På kvällen var vi på inflyttningsfest hos Milos föräldrar!

Av Kim Martin - 18 september 2015 21:24

En lång dag på hallen. Började 7 hann hem en timme på EM och sen tillbaka och hem vid 20:) ska bli skönt att få lite avstånd från det i helgen, trots dom timmarna man har imorgon och sen ett kmga pass på söndag också. Nu är också leonie igång. Super roligt! hon kan inte bli något annat än målvakt!;) jag ska ta med mig skridskorna nästa gång jag åker till Göteborg! Jay är kvar på hallen och kör gubb hockey haha så det blir att åka tillbaka till hallen snart igen. Fick reda på att vi får soffan på tisdag!:)

Av Kim Martin - 17 september 2015 21:05

Idag på vår lediga dag så gick jag igenom en massa lådor som jag har haft på vinden i Sthlm i många år:) mamma har sparat en massa tidningsurklipp som jag ska göra iordning hade jag tänkt. Mamsen åkte hem idag så det var första kväll bara jag och Jay. Men Jay köpte NHL 16 idag så han satt fastklistrad framför det och jag gick igenom alla mina gamla saker. Nu har soffan kommit så förhoppningsvis kan vi få hem den imorgon :) sen är det bara lite tavlor!!

Av Kim Martin - 13 september 2015 20:01

Ännumera fix i huset idag. Helgen har bara sprungit iväg. Men skönt att det händer saker. När soffan kommer så ska ni få se bilder :) annars hade jag provat träning med Hugo imorse, och sen hade damerna träning på EM. Roligt att se Shannon på isen med tjejerna. Pappa har åkt hem men mamma stannar tills på torsdag. Så det blir en hel del mer fix i huset. Tar aldrig slut:)

Igår var det också privat träning!

Måste köpa tavlor. Är det något som vet vart man kan hitta snygga men med hyfsat bra pris?

Av Kim Martin - 12 september 2015 21:58

Jobba jobba jobba! Idag var det inte jobb på kontoret utan hemma. Mamma och pappa är här från Sthlm och vi har fixat hur mycket som helst idag. Börja att bli ett hem :)

Köpte en grill idag också!:) Lovar att ta foto när allt är klart. Soffan kommer V40!:)

Av Kim Martin - 11 september 2015 15:25

Frida Nevalainen :) super duktig back och vilken härlig tjej!!:)

Massa barn som var med och testade på alla sporter.

Fick testa på allt möjligt! Se nedan :)

[Bild]

En super härlig dag. Men nu sitter jag på tåget tillbaka till Linköping och ikväll åker jag vidare till Sthlm för att hämta upp lite grejer och så följer mamma och pappa på Tillbaka :)

Av Kim Martin - 10 september 2015 20:54

Man blir så rörd när man får höra sånt här. Folk frågar fortfarande mig om jag tycker att det känns konstigt att inte spela men Jag gör faktiskt inte det. Jag är nästan mer på hallen än innan haha men samtidigt hinner jag med sånt som jag gör idag och imorgon. Är i Göteborg på den coolaste arenan någonsin. Fler bilder kommer nog imorgon!:)

http://www.svt.se/sport/ishockey/lhc-utan-legendar-men-med-ny-varldsstjarna

Ser ut som pucken ligger i handsken men blicken vet jag inte vart den är:)

Idag fick vi ett nyförvärv från Kanada :) Shannon stewart!

Fick träffa kära leonie och Nathalie idag! Vi hade det jätte mysigt och jag och leonie spelade lite hockey. Denna klubban gav jag till henne då vi föddes. Får se vad hon blir då hon blir stor :) snart ska hon börja åka skridskor i alla fall!:)

Av Kim Martin - 8 september 2015 19:55

Varit i Sthlm under dagen för möte med aktivas kommitté för Sveriges olympiska kommitté. Även hm var på plats så att vi kunde hjälpa dom med deras kollektion till OS i Rio. Fick även med några snygga kläder som vi ska testa :) han shoppa lite med mamma och äta middag. Snart kommer dom ner till oss för att fixa det sista med huset :)

Nu är Ica maxi med på bilen :)

Träna glosor med Ovido