Senaste inläggen

Av Kim Martin - 23 juni 2015 22:31

Jag och Jay körde is i 2.5 h idag. Sjukt roligt är det!:) det hade varit intressant att se hur bra man skulle bli om man fick träna och spela i ett år. Kanske ska testa ;) Perfekt träning, är helt slut haha. Skulle ha golfat idag men den svenska sommaren bjöd inte på så bra väder.

Häromdagen då vi stod i taxfree kön på Viking line så pratade mamma och hennes vännina om pensionärs livet. När jag sa att jag också va pensionär så kollade de konstigt på mig. Ja hockey pensionär :)

ANNONS
Av Kim Martin - 22 juni 2015 19:25

Äntligen börjar man få lite sommar känsla och det känns underbart. Man måste passa på att njuta för snart är sommaren slut. Hela sommaren är i princip uppbokad så den kommer gå fort men kommer att bli kanon!! Det blir en massa hockey skolor, canada resa med mera. Vi längtar så till att flytta! ska bli så skönt att ha vår lilla gräsmatta, mer yta till jays alla skor, och slippa ha saker överallt :) Har böjar göra en önskelista så nu vet vi vad vi ska önska oss ett par år framåt haha

ANNONS
Av Kim Martin - 21 juni 2015 21:53

What a great weekend we had at Åland. Even though the weather was typical midsummer weather (rain) the time flew by. At least we got a lot of sun today!

This is the guest house where jay, i and Bauer lived in.

Here is the main house

Bauer had a great time..he ate a lot of grass..

Saw fish for the first time :)...

And relaxed!

Av Kim Martin - 18 juni 2015 14:34

Med regnet fallandes och solen utom synhåll så rör vi oss till Åland för midsommar firande. Hur kommer det sig att varenda midsommar ska det regna?:) men skönt ska det bli att komma till landet och ta det lugnt! Kommer inte kunna blogga under helgen men lovar att komma med en massa bilder sen:)

Kul att se att så många spelare vill komma till riksserien och spela. Tror ligan kan bli riktigt bra i år!!

Trevlig midsommar till er alla!! Hoppas solen tittar fram lite :)

Av Kim Martin - 15 juni 2015 20:27

Är detta verkligen sant för då är det ju jätte läskigt. Hur många gånger lämnar man inte laddaren sådär?!

Lite bilder från igår :)

Idag fick jag vara med på Lhc clinic. De flesta målvakterna var från Lhc men också några från annat håll. 2 is pass, jag fick hålla i fysen och sen ett teori pass. Kul och lärorikt för min del också!:)

Av Kim Martin - 14 juni 2015 16:47

Danijela vann mästarnas mästare, Michelle vann gladiatorerna och nu...

Är mille och Anna på första sidan i Sportbladet!:) detta är ju helt fantastiskt för damhockey! Jätte roligt att se:)

Tack snälla för det fina armbandet igår. En väldigt fin brudtärna present.

Igår var det fullt upp med att vara brudtärna och toastmaster. Idag fortsatte snacket på youth Olympic camp i Malmö, då jag avslutade deras helg med att prata lite på scen.
Väldigt bra projekt från Sveriges olympiska kommitté sida!

Sitter nu på tåget hem och känner att helgen bara försvann men samtidigt har den varit helt fantastisk! Blir nog en väldigt lugn kväll då jag kommer tillbaka till Linköping.

Av Kim Martin - 14 juni 2015 02:47

Blir bara bilder för att beskriva denna dag!:)

Grymma tjejer som hjälpte till!:) guldvärda!!!

Av Kim Martin - 12 juni 2015 23:33

Lite jobb innan vi åkte och firade våra tvillingar :) Kommer verkligen att sakna er!! Ni är ju för söta!!

Nu gör jag kanske er besvikna men jag kommer inte att vara orange imorgon :) jag vågade helt enkelt inte. Så jag får se ut som jag gör haha.

Avslutade kvällen med middag på Legends men några som ska vara med på bröllopet imorgon. Jätte roligt att få träffa alla. Kommer att bli en känslosam och rolig dag imorgon!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se