Senaste inläggen

Av Kim Martin - 25 december 2015 21:36

Mycket fix här hemma. Kanske en ny hylla som ska upp. Men tavlor kom upp i alla fall:)

Bron från Duluth :)

Bron från där Jay kommer ifrån!

Av Kim Martin - 24 december 2015 20:39

Vilken dag!! Så många fina presenter:) tavlor, Hunt stövlar, gräsklippare, trädgårdsredskap, fina saker till hemmet med mera! Köpte ett löparband till mig och Jay. Hård träning efter jul;)

Min bästa julklapp till Jay var att vi ska åka och kolla på junior VM i Helsingfors:) åker 29/1 och kommer hem 2/1. Ska bli grymt roligt. Älskar junior VM!

Bauer älskar sina leksaker denna har hållt längst :)

Imorse spelade vi hockey. En bra början på julen:)

Av Kim Martin - 23 december 2015 17:31

3 is pass Idag Igen. Man ska väl inte klaga på att det rullar på:) men nu ska det bli skönt att ta lite ledigt! Det känns absolut inte som jul trots att julklapparna ligger under granen. Vart är snön och kylan? Imorgon skulle jag vilja ha lite. Hoppas att alla får en underbar jul! Familjen martin, Jay och jag ska ladda upp med lite hockey ikväll, Canada-Sverige. Hoppas Sverige vinner annars blir det jobbigt ikväll:) god jul till er alla!

Av Kim Martin - 22 december 2015 19:19

Denise reuterström som spelar för Leksands riksserie lag kom och körde 4 privat träningar på 2 dagar. Roligt att få jobba med henne!

Sen var det också Collin som körde ett privat pass :)

Kimmartinacademy.com

Jay och pappa är och kollar på den nya star wars filmen meddans jag och mamma har städat och nu slappar. Ska bli så skönt med julledigt snart!:)

Av Kim Martin - 21 december 2015 18:39

Kmga pass med 11 målvakter imorse, sen 2 privat lektioner med Denise reuterström som står för Leksand riksserie lag. Imorgon är det ytterligare 3 ispass, kul :)

Annars kom mamma och pappa till stan. Det ska firas jul i vårt nya hus. Första julen för Jay i Sverige.

Modeikonen Bauer :)

Av Kim Martin - 16 december 2015 22:33

Ombytta roller idag på hg. Lite jul kul :) wake gästade oss också! Stor blev hon som målvakt haha.

Besökte barnsjukhuset igår. Sorgligt men väldigt uppskattat från båda parter!

Av Kim Martin - 13 december 2015 16:51

Efter förlust på straffar igår så kom vi tillbaka och vann med 12-0 idag. Grymt snygga mål och Denise Altmanns idag måste ha varit årets mål! Sen får vi inte glömma Wakefields DOUBLE hattrick!! 6 mål!

Måste passa på att gratta innebandy tjejerna till VM guldet. Hann inte se matchen men lyssnade på radion. Häftigt! Några av dom mötte man på swedish floorball open:)

Av Kim Martin - 12 december 2015 17:44

Haha min och jays riktgt fula pepparkakshus som vi gjorde igår :) Jay valde stora M&M för de är godare att äta. Tror inte att huset kommer finnas så mycket längre :)

Alla mina sponsorer och nytvättad bil.

Swedbank, Webropol, new York Legends, Skoda, Ica Maxi och LHC.

Förlorade mot Brynäs idag på straffar. Kul att 2 unga mv fick spela!! Nu kan Luleå ta över serieledningen i helgen om de vinner båda sina mot Djurgården. Men vi kommer igen!

Träna glosor med Ovido