Senaste inläggen

Av Kim Martin - 23 februari 2015 19:16

Här är den officiella VM videon :) lite annorlunda sen sist :)


https://www.youtube.com/watch?v=LIk8aeEm3bk
Jag antar att det är officiellt nu...visar bara artikeln men kommer kanske med mer info imorgon. http://www.hockeysverige.se/2015/02/23/stjarnmalvaktens-vm-i-fara/ANNONS
Av Kim Martin - 22 februari 2015 20:44

Vuxen blöja?:) haha skoja bara det är
Ett värme bälte!!

Grymt skön seger så att vi blev 2a i Europa!:) kul att se så många kriga idag!! Min mv kollega fick matchens!:):) grattis kompis!! Kul att se dig växa.

Tyvärr är planet försenat 2 h så sitter och hänger på Helsingfors flygplats. Hemma sent i natt men vi kan ändå hänga upp Bauer. Tack inca!! Du är bäst!!

ANNONS
Av Kim Martin - 21 februari 2015 20:32

Idag blev det en väldigt tung förlust. Espoo spelade lika mot lugano så vinnaren i vår match blev Europa mästare. Tyvärr förlorade vi med 2-1 trots att vi var grymt mycket bättre. Vi fick verkligen inte in pucken och de fick in 2 studs mål. Antar att det är så i idrott ibland, men känns riktigt tråkigt eftersom jag anser att vi värda vinsten. Men livet går vidare...

Behöver nog inte säga så mycket om denna påse...

Av Kim Martin - 20 februari 2015 18:11

Idag blev siffrorna hela 9-0 till oss. Skönt med en stor vinst men imorgon blir det nog lite tuffare. Ryssland vann med 3-1 över Finland. Det sista i öppen bur! Annars har det inte hänt så mycket. Snart är det dags för middag men nu Harry Potter på norska hahah!:)

Finland gillar stora grejer :)

Av Kim Martin - 19 februari 2015 21:08

vi är i Finland men ändå kändes det som att vi har rest långt. Bussresan till Arlanda var längre än flygturen hit. Nör vi kom till flygplatsen så hade vi lite problem med alla väskorna och klubborna kom inte fram...efter lite om och men så kom klubborna rullandes ut på bandet och ett stort jubel brast ut!! Lite stress runt träningen och trångt i rummet så var ändå stämningen bra i omkl med gamla godingar i högtalarna!! Vi bor på ett kanon hotell och vi har nära till affärer med mera så vi har inget att klaga på. Imorgon är det tidig match mot lugano!! Spännande :)

Av Kim Martin - 18 februari 2015 20:17

Man kanske får passa sig snart!:)

http://www.expressen.se/gt/sport/helleberg-fick-boter---for-att-hon-var-gravid/

Imorgon åker vi till Finland. Ska bli grymt roligt!!:):) vet ej hur internet blir men den här gången bor vi inte i skogen i alla fall så borde inte vara några problem. Ska försöka uppdatera så gott jag kan.

Dags att se dom sista episoderna av homeland. Varför ska de alltid sluta så spännande?? Då måste man ju bara se nästa hahaha.

Av Kim Martin - 17 februari 2015 21:18

Efter Finspång igår, då vi träffade 43 härliga hockey tjejer så fick dom mig tänka på vad många minnen jag har fått tack vare hockeyn. 


Dessa är några...


OS brons 2002

 

Efter en match mot Finland i Globen


  '

SM guld med AIK


 


MASSA skratt


 

Musik video


 


Modell...


 


OS silver 2006


 


Inline SM guld


 


Europa Cupen guld x 3 (2 AIK och ett med Tornado, Ryssland)   

  

VM brons 2005


 


Vm brons 2007 (skadad i bronsmatchen)


 

SM guld 


 

hahah rampfeber


 

200 landskamperRysk mästare 

 


Amerikansk mästare


 


Träffade Jay och många vänner som man kommer att ha resten av livet!

 Hockey har gett mig såååå mycket. Inte bara erfarenheter inom hockeyn utan en massa annat. Jag har fått chansen att starta min målvaktsskola, så jag kan hjälpa andra så dom får uppleva allt roligt jag har fått uppleva och en massa annat. Än så länge är den inte slut och jag ser framemot den siste delen av denna säsongen!! 


Av Kim Martin - 16 februari 2015 20:50

Today me, Jenni and Marty went to Finspång to meet 43 hockey girls. Really fun to see so many girls want to play hockey. We talked to them for a little bit, and then we went on the ice. 8 goalies came, which I think was awesome!


 http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=6094952&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter


http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/stjarnspelare-pa-besok


        


We didnt only have  a great time with the girls, we also got some really nice gifts :)


   


Dont know if this is true, but it for sure can be. In Sweden womens hockey has grown a lot, and people nowadays know that women can also play hockey. We are in the media a lot more and people are in general more interested. I see a great future for the upcoming hockey girls!


 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se