Senaste inläggen

Av Kim Martin - 15 februari 2015 21:16

vår match idag var lite mindre spännande än AIK-Brynäs som blev 3-3 och avslutades efter 28 straffar var. Vet inte om 28 är exakt men det är det jag såg på Twitter. Helt sinnes i såna fall! Bra jobbat Musse och sara :) måste säga att selander spelade jätte bra i målet för Sde idag. Kul att se att kvalitén på dam målvakter bara blir bättre och bättre. vi vann våran match med 3-0 och klarade oss obesegrade genom grundserien. Känns lite sjukt faktiskt men härligt! Nu blir det dock nya utmaningar och det spelar egentligen ingen roll vad vi har gjort innan. På torsdag bär det av till Finland för Europa cupen.

Mamma och pappa kom på besök idag. Vi tog en liten tur till Täby centrum. Jätte mysigt att få se dom!

Nu är seg hemfärd och jag längtar hem till min lilla plutt!!

ANNONS
Av Kim Martin - 14 februari 2015 18:29

nu sitter vi återigen på bussen, och det blir min 3e P3 dokumentär. Riktigt bra och intressanta! Det gör att resan går mycket fortare. Jag rekommenderar det verkligen. På iPhones går du in på den lila appen podcaster och sen trycker på P3 dokumentärer. Alla Jag har lyssnat på har varit bra.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om vår match Idag. Mer än stt det var väldigt skönt med seger! 4-3 mot Brynäs. Idag fanns jag inte ens med på bänken utan förde statistik på läktaren. Kul att få träffa joa, Angelica och nikki!!

Nu bär det av mot Sthlm för match mr sde imorgon.

Bauer är så trött efter lek med Texas :)

ANNONS
Av Kim Martin - 13 februari 2015 18:55


I really liked this video. So cute, and dogs are very smart and caring!!


https://www.facebook.com/video.php?v=717596328287740&pnref=story


We left Bauer at Texas house today, kinda early so they get tired before bedtime :) they are gonna have him the whole weekend because we have away games. Felt weird to not come home to an excited dog. Jay is playing hockey so I will be by myself all evening. Lonely but at the same time nice. 


Bought a little valentines day gift for him, so we will see if he likes it when he gets home :)


Riktigt roligt att Luleå har tagit över Piteås verksamhet på damsidan. Viktigt att storklubbar har damlag och att dom satsar hårt på dom. Bra initiativ!!


Av Kim Martin - 12 februari 2015 16:36


Fishy minds gjorde en grym video om oss i LHC dam. Jätte roligt att dom vill vara med och stötta oss med det!


https://vimeo.com/user13616799/review/119138620/d2294c1915


Ja man får se vad som händer :) diskutioner om vem som ska stå under VM i Malmö. 

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2688&grupp=21592&artikel=6088298


Nu ska det bli grymt skönt att få slappa lite. Har varit väldigt mycket på jobbet de senaste dagarna, men ikväll blir det att äta något gott och säkerligen se en bra film. Några av tjejerna är och ser fifty shades of grey. Får se vad som säger imorgon på träning. Värd att se?Av Kim Martin - 11 februari 2015 22:19

Vilken härlig seger det blev idag, och vilken laginsats. Många skadad och borta men ändå löser vi det. Jätte roligt att det är så många som tar steget fram nör det behövs. Sen måste jag ju såklart berömma min målvakts kollega som ännu en gång gör ett jätte bra jobb där bak i kassen. Vi vann matchen på övertid genom Kicki. En spelare som kanske inte gör så många mmmen som idag då det behövdes kliver fram :) stolt över er tjejer!!!

Av Kim Martin - 10 februari 2015 22:12

Kära nån vilken dag det har blivit. Helt slut är jag. Jag och jenni har hunnit med en föreläsning, tagit hand om 30 LHC dam kunder, jag har uppvaktat en tryout inför högstadiet och sen sålt lotter. Där imellan har jag hunnit coacha och vara på health care också. Men en bra och produktiv dag som jag tror har varit uppskattad av många.

Men det bästa av allt var att komma hem och se Bauer igen som alltid är lika glad när man öppnar dörren.

Jag har inte hunnit läsa så mycket om att vi damerna inte ska få vara med på ishockeygalan. Men om jag har fattat rätt så är det shl som ska ha galan. det hade ju inte gjort något om de hade haft nått pris till oss tjejer. Jag tror dock att det redan kommer att ske nästa år!

Av Kim Martin - 9 februari 2015 21:41

It was jays birthday today, 29, and it feels good that he is older than me :) 19 days to be exact. We started the day to go out for breakfast and then he went home and slept most of the day while I was working haha. After work we went grocery shopping and prepared the bday dinner and dessert. Typical Canadien to pick donuts for dessert :) but I guess it's his day!

Bauer tried to watch px!:)

Av Kim Martin - 8 februari 2015 18:23

Now i am back Home after a couple of days away With the National team. The scores in the tournament 2-1 against germany, 2-1 after shoot out over Finland and 2-1 over russia and thereby we won the tournament. We havent won that tournament in 2 years. A good sign before Worlds. Had a great week w the girls but now it feels good to back With Bauer and my man:)

Got this One sent to me the other day. Right now i have 22 Goalies week 27 and 8 Goalies week 28:)

A LOT of bags on the train to Linköping!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se