Senaste inläggen

Av Kim Martin - 7 februari 2015 19:20

idag hade vi chansen att bli turnerings segrare och vi tog den. Riktigt bra spel av tjejerna som gjorde det lätt för mig där bak. Kul att vi fick 2 första målgörare. Hanna Lindqvist och Oliva Carlsson, även Hanna olsson gjorde sitt första mål för damkronorna igår. Burakovsky tjejer och jag är stolt över er. Imorgon bär det av hemåt och det ska bli härligt att träffa Jay och Bauer igen, samt att ha bra internet :)

ANNONS
Av Kim Martin - 7 februari 2015 10:02

Grymt skön match med vinst på straffar över Finland!! Bra lag insats av alla!:) blev väldigt känslosam under National sången då man inser att karriären börjar att ta slut. Många härliga år med damkronorna där man har fått träffa så många härliga människor. Jag har tusan minnen som jag kommer att ta med mig!! Ny match idag mot Ryssland.

ANNONS
Av Kim Martin - 5 februari 2015 13:28

Efter några träningsdagar så är det äntligen matchdag. Lite träning på morgon och sen ett väl genomgående möte i 1.40h inför dagens match mot Tyskland. Internet är inte det bästa här i Finlands skogar men försöker skriva då man kan och har tid. Önska oss ett stort lycka till i dagens drabbning!

Av Kim Martin - 3 februari 2015 20:26

idag har det varit en tuff dag för gammel kroppen! 2x2h is och några rörelse tester. Men jag överlevde :) några av tjejerna blir nu dopingtestade. Som tur var slapp jag den här gången. Vanligtvis brukar jag ha otur i deras lottning. Snart är det fika och imorgon är det tidig avresa mot Arlanda och Finland. 4.45 hämtar bussen upp oss. Tyvärr vet jag inte hur internet är i grannlandet men förhoppningsvis kan jag skriva så ni kan följa oss på turneringen. Nu ligger jag och kollar på brors Frölunda som leder med 1-0 över Luleå i chl finalen!

Av Kim Martin - 2 februari 2015 22:11

idag samlades vi med damkronorna igen. Som dom gamla goda dagarna ligger vi pp läger i Norrtälje innan det bär av till Finland där 4 nationers spelas. En bra uppvärmning med boll och lek, som var riktigt rolig samtidigt som man blev redo för isträning. Man är inte van vid 2 timmar is men det gick relativt bra. Efter träningen hade vi nedjogg blandat med lite fys och teambuilding. Vi fick bland annat ligga bredvid varandra och sen skulle man rulla över till andra sidan. Många skratt blev det. På kvällen hängde några av oss på rummet och det var väldigt roligt att få höra hur alla har haft det. Det är ett skönt gäng som är åter samlad och laddade för nya utmaningar!! Kul :)

Av Kim Martin - 1 februari 2015 19:03

Mom and dad left today. It was really nice to have them over. 


I guess Jay will still have his beard after todays game. For everyone that doesnt know, he wont shave until we lose. So I am in a dilemma hahah. 
 
We went for an evening walk w Bauer and he found these 2 fellows :)

 

Tomorrow its time for another national team camp!!

Av Kim Martin - 31 januari 2015 20:27

Isnt it weird that you can start likning something after 28 years hating it?:) now a egg sandwich w some kaviar is delicious :)

Bauer is looking for mom and dad!:) really nice to have them here. Mom just showed me how to clean the stove properly. And it has never been this clean since we got it haha. Dad watched our game today against munksund 6-2, but he missed our first period because he was in the wrong rink hahah.

Av Kim Martin - 30 januari 2015 20:30

Jag önskar att jag var en handbolls målvakt och kunde jubla efter varje räddning. Nu är det mer, va släppte du in 2 mål??!!:) Det är värsta grejen för dom att rädda medans vi känner att vi borde rädda. Det här med stora mästerskap är riktigt roligt att följa. Spelar ingen större roll vad det är för sport. Just nu kollar jag på Frankrike-Spanien och trots att Sverige är ute så kollar man. Jag glädjs ofta med dom som vinner och lider med dom som förlorare, även då jag inte känner någon. Sport kan vara så fantastiskt men också så hemsk. Undrar hur det kommer att kännas den dagen man lägger av! Det får vi se en annan dag:)

Imorgon kommer mamma och pappa till stan!!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se