Senaste inläggen

Av Kim Martin - 29 januari 2015 22:00

Det har varit mycket jobb dom senaste dagarna då man inte kunnat göra så mycket annat. Fick min bil såld idag, grymt skönt!:) sen middag hemma hos mille och anna, tillsammans med wake och pilla. Alltid lika god mat och trevligt sällskap :) Det börjar bli roligare och roligare att jobba då man känner mer ansvar och man lär känna fler kunder. Sköna jobb kompisar har man också!:)

Såg denna då vi gick igenom stan idag!:)

ANNONS
Av Kim Martin - 28 januari 2015 19:12

Kul att det ändå är ganska mycket om oss i LHC dam. Damhockeyn blir bara större och större i hela Sverige. Men kan alltid bli ännu bättre :)

När jag blev frisk ifrån diagnosen anorexia så har jag försökt tänka, Så länge som jag trivs med mig själv och mår bra så bryr jag mig inte om jag äter något gott ibland. Vi hade fett test med laget idag och efter det bakade jag och Jay detta:) Jag trivs verkligen med livet och är nöjd med mig själv. Jag släpper mer och mer kontrollen över vikten, som ger mig mer energi till att njuta!! Till alla er som har det jobbigt, jag vet att det är svårt men jag lovar att ni kommer trivas med livet och va gladare om ni klara er ur det. Jag tror på er!!

ANNONS
Av Kim Martin - 26 januari 2015 19:27

Its not Everday i have to make a tv save but today I did. We recorded a video with fishy minds that we can use for marketing. A big thank you to fishy minds!! Can't wait to see it!

Finally its up:):) its officially My Office!!

Av Kim Martin - 25 januari 2015 20:24

Idag mötte vi Leksand som nog var en av våra sämre i år. Men det var skönt att det ändå löste sig och att vi gick vinnande ur striden. Dempa gjorde 3 mål, vilket är grymt imponerande!!

20 målvakter på målvaktspasset idag!:):) kul med så många men tråkigt att man inte får så mycket tid med alla. Rekord många sen jag började jobba med ungdoms målvakterna i Linköping:) jätte kul!

Sen hade jag privatlektion men denna unga mannen. Roligt att jobba med målvakter som vi lära sig och som tar åt sig.

Av Kim Martin - 24 januari 2015 18:28

En bild beskriver mer än tusen ord! :) 


http://youtu.be/N3KxNXAcxCM

Av Kim Martin - 24 januari 2015 10:39

Jag har svårt att välja mellan fredagkväll och lördag morgon. Vilken är bäst?:) när jag var liten var det alltid godis på fredagar så det har länge varit min favorit dag. Mys fredag är en term vi använder och oftast blir det också tacos och filmkväll med några från laget. Men en lördag morgon där du får tid att slappa, kolla TV4 morgon, ringa mamma och pappa innan Melodikrysset och äta en god frukost är inte heller du dumt. På lördag mornar brukar jag unna mig något gott bröd också:) idag blev det till och med att jag bakade banan bröd, som vi får smaka på då den är klar. Mina 2 pojkar snarkar ikapp och jag slappar på soffan! I em är det match mot Sundsvall och jag måste värma upp ena armen :)

Av Kim Martin - 22 januari 2015 19:22

Today the roster for the next national team camp was announced. 


Some new names, and really fun that Melinda Olsson and Emma Holmbom gets the chance to show what they got. 


 http://www.swehockey.se/ImageVaultFiles/id_85628/cf_78/roster_swe_feb_2015_u.PDF


I was too tired to write about the game we played yesterday. It was a really close game against AIK, that we managed to win 2-1. That means that we are still undeafeted and have 21 wins. But we are still humble and everything can happen in the playoffs.  


 http://www.expressen.se/sport/hockey/21-raka-for-linkoping---galna-sviten-fortsatter/

 

Today me and Jenni Asserholt took care of 42 teachers. Wetalked a little bit about ourselves, womens hockey, team building and so on. After that we played some games. Really fun experience that I hope we get to do again!

Av Kim Martin - 20 januari 2015 20:57

Idag stod jag och tänkte på träningen, eller jag har tänkt på det ganska ofta och det är rätt så irriterande. Men när du står på en övning, speciellt dom första övningarna som brukar vara mycket skott på så kanske man har räddat 15 i rad och sen kommer det en som gör mål och så jublar folk. Det kan vara riktigt irriterande eftersom du själv räddat 15 och inte har fått höra något. Ni som är målvakter förstår nog. Men är det så att folk förväntar sig att vi ska ta dom, eller tänker spelarna och TRÄNARE bara inte på det? Det är en rätt så utsatt position, men av någon anledning så gillar vi målvakter det. Men det krävs nog en del metal styrka tror jag. En bra egenskap hos en målvakt, som vissa måste jobba upp och vissa får det bara. Men att utsätta sig för nervösa och jobbiga situationer, och att klara av pressen, är ett måste om man ska klara det till toppen. 


Antingen blir vi hjältar eller syndabockar, men det är väl charmen med att vara målvakt!!


Förhoppningsvis är man mer hjälte än syndabock :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se