Senaste inläggen

Av Kim Martin - 14 december 2014 17:51

Nu rullar bussen hemåt efter en vinst mot Modo 3-0 och med en pizza i magen:) Jay går och låter alla provsmaka hans starka chips och folk håller på att dö haha. Vatten, vatten skriker alla:) snart blir det nog en film, säkert ytterligare en tjej film. Vi landslagsspelare hoppar av i Uppsala för en 4 nationers turnering. Sen är det jullov!:)

Kanske blir lite läsning av Erika Grahms bok:)

ANNONS
Av Kim Martin - 13 december 2014 21:31

Efter en vinst med 4-1 över Modo så blev det lite lucia firande :) bra jobbat killar!! Jay skulle bara färga sitt skägg vitt så hade han passat perfekt!:)

Nu är det att slappa och kolla lite NHL hockey. Imorgon är det frulle 10, men tror inte att jag kan sova sö länge. Kvälls trött och morgon pigg!!


Glad lucia allihopa!

ANNONS
Av Kim Martin - 12 december 2014 21:07

Morgon träning och mat precis som proffsen men där tog det proffsiga slut...buss till övik. Äh d är inte så farligt då man ser filmer som the Holiday and blind side. Vilka grymma filmer!! Nu är vi snart i övik. Ska bli grymt skönt att lägga sig raklång på sängen då man har suttit ihop krypen i 9 timmar. Imorgon är det träning och match mot Modo. Ser framemot en riktigt jämn och bra match. Ser också fram att kanske få god fika och se ett lucia tåg!:)

Av Kim Martin - 11 december 2014 21:59

Dagen började kanon bra med att jag fick en ny sponsor, WEBROPOL :) Jätte roligt att dom vill vara med och stötta Kim Martín Goalie Academy. Jag ser framemot ett bra samarbete. Har inte lagt ut det på hemsidan och sociala medier för jag har ingen logga än. Sen så är bilen klar, jihoo :) men dock ska den fixas med min logga, samt alla sponsorer så Jay måste hämta ut den nästa vecka. Spännande!! Lovar att lägga ut bilder.


Men idag kom en kille från förbundet som skulle mäta min utrustning. Första gången som jag kan minnas att dom gör det i damserien. Med landslaget har det hänt många gånger. Så på ett sätt är det bra att dom gör det för då känns det som att de tar oss seriöst men tråkigt att vi damer ska behöva vara under samma tak som juniorer. Vi målvakter har spelat med stor öppning på gallret i många år. Det är inte bara jag som gjort det utan jag vet att det är fler men vill inte säga några namn. Nu ska man tillbaka till då man var 16. Men känns skönt att betäcknas som ung då jag oftast blir kallad gammal nu förtiden :) Jag hoppas att regeln kommer att ändras till att vi tjejer som är över 18 ska få spela med det galler alla killar får över 18. Mitt i säsongen kommer många av oss i riksserien behöva byta galler. Tråkigt tycker jag! By the way inte samma hjälm och galler som SM finalen. 

Av Kim Martin - 10 december 2014 21:49

Bauer got a christmas gift from nikki today:) thanks a LOT! Unfortunately they Didnt last very long, but he had fun wrecking them:)

And we had secret Santa at our coaches place. Great food, great company and some funny gifts!:) my favorite gift of the night was a Harry Potter costume for a super fan!! Loved mine too though. A Calendar! I needed a new one!!!

A big thank you to the Frantz family, and thanks for the great gift.

Av Kim Martin - 9 december 2014 15:48

Idag har jag varit i Sthlm hela dagen och haft klädprovningar med hm och Sveriges olympiska kommitté. Tyvärr fick jag inte ta några foton på kläderna men kan säga så mycket som att dom var snygga! som tur var fick man några plagg också;) nu är jag påväg tillbaka till Linköping med is och fys med laget. Förhoppningsvis kan jag slå mig till ro och sova lite!

Väldigt hälsosam mat fick vi:)

Av Kim Martin - 7 december 2014 20:37

It was really nice to be able to sleep in today, even though I didnt sleep very long. But just the feeling of not have to rush anywhere. Love it! Good breakfast and a pregame walk w my boys. Today was the group final against Espoo Finland, and it turned out to be a really close and exciting game. We scored like 3 minutes into the game and that was the only goal of the game. The final round is in february, and we will see where it will be held. Its us, Skif from Russia, Lugano Switzerland and Espoo Finland made it by better +/-. 


Got the best goalie, Denise best forward and Mintu Touminen from Espoo best defender. 


   


Looked good and tasted good, so had to take a pic of my meal after the game. Fruit salad and hard bread with avcoado :)


 


En stor eloge till Sarah Sjöström som inte bara tog 2 guld utan satte 2 världsrekord. Den tjejen slutar aldrig att förvåna en. Grymt duktig på det hon gör. 
Av Kim Martin - 6 december 2014 22:16

Träning imorse och sen hem för att fortsätta med tvätten och städa. Torktumlaren var sönder så nu har vi kläder överallt haha. På eftermiddag möte vi Kazakstans bästa klubblag och vi gjorde inte direkt våran bästa match men vann ändå med 2-1. Imorgon är det gruppfinal mot finska espoo blues. Missa inte den!! Bauer var hos Texas som fyllde 2 idag :) grattis Texas!!! Håller på att kolla på en film på 4an men är så grymt trött så kommer nog inte se klart. Riktigt gött med sovmorgon imorgon!!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se