Senaste inläggen

Av Kim Martin - 16 november 2015 20:17

Missade resan till Spanien tillsammans med Sveriges olympiska kommitté Pga sjukdom. Så idag blev det att vara hemma hela dagen för att pigna till mig och blir hemma imorgon också. Det är aldrig roligt att vara hemma men om man får se det från den ljusa sidan så var det väldigt längesen jag var hemma en hel dag och bara ta det lugnt. Tror att det var välbehövligt! Mycket som har hänt påsistone, med Ryssland, kurser, privat pass och jobb. Häromdagen var det 9 målvakter som kom och körde is och fys. Super kul:)

Av Kim Martin - 11 november 2015 22:49

Lite nostalgi att vara tillbaka på hovet. Längesen sist. Spelat en landskamp och matcher med Hammarby. Drog av ledbandet där under en j20 träning. Starten på alla mina skador. Idag hade vi Match mot Djurgården där vi gick vinnande ur striden för denna gången.

En bra dag på jobbet idag också då vi fick en ny sponsor:)

Sponsor hockey 7.30 imorgon. Kommer inte att få min beauty sleep inatt:)

Av Kim Martin - 9 november 2015 22:20

Tillbaka till Sverige och det var så härligt att se Bauer och Jay igen:) sen var det såklart roligt att se laget!! Imorgon är det dags att jobba igen och listan är lång på saker att ta tag i.

Bauer tyckte också att det var skönt att ha både mamma och pappa hemma igen:)

Skönt att duscha och sova i en fräsch säng och det blev sushi till middag. Sen också tillbaka till paradise hotel haha:)


Av Kim Martin - 8 november 2015 21:13

Sista dagen på turneringen och vilken insats tjejerna har gjort!:)

Tyvärr kunde vi inte vinna final matchen mot Ryssland men det är inte så lätt när domaren är med i motståndare laget. Bland det värsta jag har sett. Men stolt över tjejerna och har väldigt glad att få uppleva detta tillsammans med dom och ledare teamet. Grymt kul och inspirerande:)

Av Kim Martin - 7 november 2015 21:10

Alltid lika skönt att vinna mot Finland. 3-0 blev det med sista i öppen bur. Imorgon blir det final mot Ryssland! Spännande :)

Damkronorna förlorade mot 3-1 mot canada men låter ändå som att vi närmar oss. Hann inte se matchen men resultatet är inte helt fel. Snart kommer vinsten! Ett stort lycka till imorgon mot Finland!

Nästan så att jag måste ta en dag ledigt när jag kommer hem på måndag. Kära nån så trött man är. Inte van att tänka så här mycket haha :)

Av Kim Martin - 6 november 2015 20:28

Skön vinst mot Tyskland idag med 2-1. Många nervösa tjejer som gjorde sin första landskamp. Jag börjar väl också om min landskamps samling :) min första som ledare :) sjukt kul!!!

Ny match imorgon mot Finland!

På hemma plan hörde jag att damsymposiet var riktigt bra!:)

Av Kim Martin - 5 november 2015 20:08

Nu är vi där jag en gång spelade, Dmitrov, Ryssland. Imorgon möter vi Tyskland! För er som inte vet så har jag fått äran att vara med och jobba med u18 landslaget.

Vårt ledarrum :)

Internet är helt ok så kan kolla Swe-fin men med en hel del buffring :)

Av Kim Martin - 2 november 2015 23:24

Internmatch, 3 H is, teori lektioner, video och möten så ligger en tröttmössa äntligen i sängen och klockan är 23.30 Mycket är det men samtidigt sjukt roligt och inspirerande. Imorgon är sista matchen innan laget plockas ut till Ryssland.

Artikel i Sportbladet idag. Kul att de intresserar sig av damhockey! All media är bra media :) nu får jag säkert böta 50kr till lagkassan men vad gör man inte för att laget ska få roligt :)

Träna glosor med Ovido