Senaste inläggen

Av Kim Martin - 1 november 2015 23:48

Fick testa på att tagga matcher igen och det gick faktiskt bra så det känns skönt :) matchen slutade 2-2 som gul sen vann på straffar.

3-1 mot canada för damkronorna var också bra resultat. Tjejerna tog ledningen med 1-0 men sen kom Kanada igen. Men riktigt bra spel av minatsu. Kul!:)

Grattis till Ångermanland som vann tv-pucken!

Nu är det definitivt läggdags. Brukar inte vara uppe såhär länge så det tar på krafterna haha. Men imorgon får man sova till 7.45 så blir sovmorgon i alla fall. En mycket bra dag! Grymt roligt och inspirerande!!

Av Kim Martin - 31 oktober 2015 23:37

Idag var det tester på schemat för junior tjejerna. Först fystester och sedan istester. Imorgon börjar träningarna och matcherna. Det ser jag framemot:)

Åkte pendel till solna idag, där jag blev upphämtad av Empa för att åka till Uppsala. Jag kommer inte ihåg senast jag åkte pendeltåg. När jag gick gymnasiet åkte jag hela tiden men också när jag spelade i AIK så åkte jag en hel del. Lite nostalgi!:)

Av Kim Martin - 30 oktober 2015 18:13

Han är ju så fin lilla Elias:) jag är så glad för eran skulle Sofia och Per. Han är helt underbar!

Efter en bra dag på jobbet och en privat träning med Anna Amholt, så bar det iväg till Sthlm för att sova hos mamma och pappa. Imorgon bär det iväg till Uppsala och Ryssland med junior landslaget. Passade även på att träffa Elias :)

Av Kim Martin - 29 oktober 2015 19:09

Fick idag hem klädsel till då jag åker till playitas med Sveriges olympiska kommitté :) tror dock att jag inte kommer att hinna få så mycket sol på mig men kanske någon skvätt ;)

Det är ju så mysigt att sitta såhär i soffan. Han är riktig kram Go min lilla bebbe!

Min lilla skit unge har firat halloween idag!:) Gud så hon växer. För er som inte vet så är det med brors dotter, Leonie!:)

Av Kim Martin - 28 oktober 2015 21:50

Höstlovs hockey imorse och tusan va kallt det är i träningshallen. 2 timmar med dom och sen hade jag en privat träning. Det är fler och fler som vill köra så det är jätte roligt, men timmar från min lediga tid försvinner. Men det är positivt antar jag :) sen var Bauer tvungen att dra mig runt spåret. Jag var så seg men tack vare honom så gick det ändå bra. På kvällen hade vi match mot AIK och lyckades vinna med 2-0. Nu är det uppehåll och nästa match är borta mot Djurgården den 11/11. Jag åker iväg med junior landslaget på lördag. Ska bli grymt roligt :) men samtidigt kommer jag att sakna Jay och Bauer!

Av Kim Martin - 26 oktober 2015 21:09

Här är alla fina presenter från inflyttningsfesten :) titta och njut :) tack snälla alla för att ni kom, betydde jätte mycket!

Av Kim Martin - 25 oktober 2015 13:44

Vilken dag det blev igår. Tack alla som kom till vår inflyttningsfest. Det var super trevligt och så många fina presenter. Det blev en sen kväll så idag blir det inte så mkt rörelse :) städat har vi redan gjort så nu blir det film och soffan hela dagen lång!! Säkert någon nap också. Dom från Sthlm Sov över och vi hann med en frukost innan dom åkte hem.

Första helg dagen på länge som jag inte har något alls att göra. Så himla skönt!:)

Av Kim Martin - 23 oktober 2015 20:36

Fullfart i Linköping med Folke filbyter cup. Fick mig att längta tillbaka lite till hockeyn :) men lite mer måste jag längta för att leta fram utrustningen igen. Nu blir det att slappa framför tv med lite idol. Vem är din favorit? Jag har ännu inte kommit fram till vem jag gillar mest.

Imorgon är det dags för match mot hv och sen har vi inflyttningsfest. Ska blir grymt roligt att få träffa alla. Sjukt att vi redan har bott här i 2 månader, och än är inte allt klart:) kanske får något fint imorgon som gör det till ännumera ett hem.

Jag ska försöka stanna uppe med Jay och se blue jays spela. Man kan göra ett försöka i alla fall:)

Träna glosor med Ovido