Alla inlägg den 12 maj 2015

Av Kim Martin - 12 maj 2015 23:13

Nu ligger jag i sängen hemma i mitt barndoms rum och har haft en väldigt bra dag men också fått veta att jag måste börja träna lite mer igen. Inte för att jag har blivit större :) utan för att mina skavanker har blivit värre! Jag tyckte att det var jätte konstigt att jag hade så ont i höften då jag var i Italien och inte tränade något. Men tydligen så måste jag träna lite mer styrka för att ta hand om höft och alla andra skavanker. Räcker inte bara med att golfa, ta Bauer på promenader och jogga. Så imorgon då jag åker och är målvaktstränare för u18 på deras läger i Norrtälje så får jag passa på att träna lite också.

Jag hade ett väldigt bra möte imorse. Det ska bli intressant och se vad som händer. På kvällen hade jag middag med gänget! Alltid lika roligt att träffa dom :) ska försöka komma till Sthlm lite oftare!! Bra avslutning på Ryssland - Finland och vilka räddningar mv bjöd på. Nu gäller det för Sverige att ladda inför mötet mot Ryssland. Kommer nog bli en riktig rysare!

Va och hälsade på mamma på jobbet idag och fick denna fina teckning av en av barnen.

Sicka ny modeheter man får testa på här i storstaden. Jag skulle gå och betala parkering men så fanns det ingen betalstation utan det fanns bara en skylt som sa att ladda ner app och följa instruktioner. Smart och smidigt tycker jag:)

Ovido - Quiz & Flashcards