Alla inlägg under augusti 2014

Av Kim Martin - 5 augusti 2014 20:56

Bättre sent än aldrig att lämna in vinter jackan:):)

Better late than never to wash your winter jacket:):)

Har man ingen is påse så får man använda sig av frysta hallon :) sjukt jobbig fys idag!! 3x5 30/90 på step maskin. Sprutade mjölksyra ur öronen!!

If you dont have a bag of ice you can Always use frozen rasberries:) really tough workput today!! 3x5 30/90 on a step machine. Oh man my legs!!

Bauer var så duktig att vara hemma själv under träningen men när vi kom hem så ville han mysa :)

Bauer did really good being Home by himself when we were at px. But when we got Home he wanted to b close:)

ANNONS
Av Kim Martin - 4 augusti 2014 21:42

Idag var det uppstart för många av oss i Linköping. Först var det is med kidsen och sen medans vi satte på oss utrustning, spelade junioerna, och efter det var det våran tur. Började med en övning för att känna lite på pucken, och sen spelade vi och avslutade med straffar. Riktigt roligt att vara på med tjejerna igen och den nya utrustningen kändes bra. Nu saknar jag bara skridskor, hjälm, kombinat och halsskydd :) När vi vara klara så gick herrarna på is. Jag hann inte se så mycket då vi gjorde oss redo för autograf skrivning. Jätte roligt att så många tog sig till Saab arena!!


Idag fick vi också träffa vår nya tränare och jag tror att alla fick ett bra första intryck. ANNONS
Av Kim Martin - 3 augusti 2014 00:20

Fick denna tidning av receptionisten idag haha. Det var inte jag som gjorde målet haha

Vi tog oss ända till slutspel, inte dåligt för att vara det enda laget som inte spelar innebandy. Dessutom förlorade vi bara med 3-0 mot dom som vann finalen med 7-1:)! Stolt över er tjejer!
Senare på kvällen träffades vi alla hemma hos Asse och hade en grymt rolig kväll!

Av Kim Martin - 2 augusti 2014 00:20

Idag åkte 7 av oss tjejer till Västervik för att spela en innebandy turnering. Vilket vi inte visste var att alla lagen är riktiga innebandy lag, plus ca 5 elitserien lag. Första matchen möter vi såklart ett elitserie lag. Alla är snyggt klädda, likadana skor mm..in kommer vi, låne klubbor, inga höga strumpor som alla andra, ccm shorts, och utomhus skor. Torskade första matchen med 7-1, men lyckas vinna andra matchen mot ytterligare ett elitserie lag som tydligen tog sig till semi förra säsongen. Det krävdes en del blockade skott, vi hade 3 skott och satte alla plus att de hade en del ribb och stolp skott. Men en vinst är en vinst. Andra matchen blev 1-1, sen sista torsk 4-0. Imorgon får vi veta om vi klarar slutspelet.

Efter första matchen fick jag stå i mål och barn fick skjuta på mig. Dock hade jag ingen utrustning och d kändes en del då d sköt:)

Vi täckte skott i alla fall!:)

Vi bor på en konferens lokal på campingen!:)

På kvällen blev det en sen middag på harrys

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se