Alla inlägg under januari 2016

Av Kim Martin - 23 januari 2016 20:40

Lite bilder från dagens pass i lenhovda idag:) 2 ispass, ett fyspass och ett teori pass. 13 målvakter från 8 år till a-lag, bra skyttar och ledare som hjälpte till och ville lära sig. En mycket bra dag och bra organiserat av lenhovda! Vill din klubb också göra något sånt här så hör gärna av er :)

Kimmartinacademy.com

Av Kim Martin - 17 januari 2016 19:48

Innan vi lämnade Kanada så hann vi med och besöka hockey hall of fame :)

Resan hem blev lite försenat så tåget hem var tvunget att bokas om. Kom med mitt tåg bra men sen säger de att något har hänt precis utanför Norrköping så vi är tvungna att hoppa av i Katrineholm. Där skulle vi får bussar. När vi kom upp till busstationen så säger de att inga bussar finns och de vet inte när de ska komma. Efter att ha väntat lite så säger dom att man kan åka via Hallsberg, 2h extra och till Mjölby. Jag sprang ner till tåget igen. Väl i Mjölby hoppade man på ett annat tåg till Linköping. 4 timmar försent kom jag äntligen hem :)

Hann följa LHC dam då de spelade mot Leksand och vann med 5-2!

Äntligen fick jag träffa min bebis. Snart kommer min andra halva hem:)

Av Kim Martin - 16 januari 2016 05:55

Vilken dag och vilken känsla! Att fått vara med dessa tjejer och vårt ledarteam har varit en fantastiskt resa och vilket slut det blev. Sverige kom 3a och knep bronset i u18 VM. Så stolt att fått vara med:)

Min underbara målvakts trio. Ni är alla grymma på olika sätt! En eloge till er alla för det ni gjorde i era olika roller. Ni alla har en stor möjligt att ta ytterligare steg i er utveckling om ni vill och ger er tusan på det!

Ett lite extra grattis till emma Söderberg som blev turneringens bästa målvakt :)

Av Kim Martin - 14 januari 2016 03:31

Ni som inte har hört om henne så är det en tjej som spelade för Boston. Olyckligtvis åkte hon in med huvudet in i sargen och har nu ingen känsle i benen, och bara en viss känsle i armar. Mycket tragiskt men häftigt att se att hon är så positiv och stark!

Match fri dag, men blev träning vid lunch och sen var det fritt för alla att träffa nära och kära, eller shopping som blev populärt. Vi ledare hann för en gång skull att träna och sen på kvällen hade vi team building där vi skulle våga lite på varandra. Nu är vi laddade för morgon dagens semi mot usa!

Av Kim Martin - 13 januari 2016 04:01

Morgon träning, Pre game nap och sen vinst med 3-2 över Tjeckien i kvarten. Grymt spännande match! Imorgon är det spelledigt och sen väntas USA i semin.

Efter matchen kollade vi lite video innan det var natti natti. I natt kan man sova gott :)

Av Kim Martin - 10 januari 2016 13:28

Vår egna skoputsare :)

Vinst mot Frankrike igår med 7-0. Idag är det en matchfri dag men imorgon väntas Finland!

Idag blir det istället lite shopping och målvkatsträning.

Av Kim Martin - 9 januari 2016 03:15

Vaknade upp till en underbar morgon!

Och dagen fortsatte bra. Vinst mot Schweiz med 5-1. Imorgon väntas Frankrike. Ni kan se matcherna på fasthockey.com

Av Kim Martin - 8 januari 2016 01:37

Nu har vi bytt hall till där vi ska spela våra 2 första matcher. Riktigt häftig hall med 4 isbanor, en mini rink och en bar.

Spelarna har fått titta på sina matcher från igår.

Bjöds på en riktigt god middag på Boston pizza.

Jag har det super här men saknar mina killar!

[Bild]

Träna glosor med Ovido