Alla inlägg under januari 2015

Av Kim Martin - 3 januari 2015 23:05

helt otroligt men sov till 10 idag, i vanliga fall vaknar jag vid 8. Senast! Tog några promenader med Bauer under dagen men annars ingenting. På kvällen följde jag damkronornas match då de vann över Tyskland med 3-0. Bra jobbat brudar! Sen åt jag middag med det vanliga gänget!:) brukar alltid ses då jag är i Sthlm och besöker. Började kolla på lägenheter i Linköping igen. Hoppas på att hitta något bra snart!

ANNONS
Av Kim Martin - 2 januari 2015 23:26

Grymt trött hela dagen lång men gick på en lång promenad för att komma ut lite. Har fått antibiotika nu också för att kunna bli av med det jag har. Känns grymt segt och tråkigt att inte kunna spela den idrott jag älskar. Men kan jag inte spela så kollas det hockey hela dagen lång. Nu är vi inne på 3e kvartsfinalen i junior vm. Skönt att Sverige vann och jag tror absolut att det kan bli ett guld igen. Dramatiken lever vidare!

ANNONS
Av Kim Martin - 1 januari 2015 21:22

After 2 ice sessions w the National team, i had a meeting w the Coach and decided that i am gonna stay Home and get Healthy. I got sick at last camp and have been sick ever since then. I Didnt really have the energy and power to play at that level. Feels really tough because i love to play With these girls. I wish them the very best and i know they are gonna do great. Fun for Musse, (goalie for AIK) thats gonna play her first tournament. Good luck!! Felt a little better when i got to See mom, dad, Jay and Bauer.

Good luck girls and i Will follow!! ??

We were all a little tired :)

Av Kim Martin - 1 januari 2015 00:32

Imorse kände jag mig inte så kry och kände mig lite kraftlös på träning men nu på kvällen känner jag mig lite piggare. Så imorgon blir testet om jag åker med till Tyskland eller inte. Hoppas på det bästa för det är grymt roligt med dessa tjejer!

Efter träning kollade vi på juniorerna som vann stort mot Schweiz. Sen gjorde vi oss redo för nyårs middag.

Jätte god middag på värdshuset i Norrtälje.

Men lite snålt med efterrätt ;)

Firade tolv slaget på parkeringen utanför hotellet! Såg slutet på Canada-USA och vilket slut det blev. Önskar att jag hade sett hela matchen! God natt från oss och välkommen året 2015. Hoppas det blir ett bra år!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se