Alla inlägg under februari 2015

Av Kim Martin - 11 februari 2015 22:19

Vilken härlig seger det blev idag, och vilken laginsats. Många skadad och borta men ändå löser vi det. Jätte roligt att det är så många som tar steget fram nör det behövs. Sen måste jag ju såklart berömma min målvakts kollega som ännu en gång gör ett jätte bra jobb där bak i kassen. Vi vann matchen på övertid genom Kicki. En spelare som kanske inte gör så många mmmen som idag då det behövdes kliver fram :) stolt över er tjejer!!!

ANNONS
Av Kim Martin - 10 februari 2015 22:12

Kära nån vilken dag det har blivit. Helt slut är jag. Jag och jenni har hunnit med en föreläsning, tagit hand om 30 LHC dam kunder, jag har uppvaktat en tryout inför högstadiet och sen sålt lotter. Där imellan har jag hunnit coacha och vara på health care också. Men en bra och produktiv dag som jag tror har varit uppskattad av många.

Men det bästa av allt var att komma hem och se Bauer igen som alltid är lika glad när man öppnar dörren.

Jag har inte hunnit läsa så mycket om att vi damerna inte ska få vara med på ishockeygalan. Men om jag har fattat rätt så är det shl som ska ha galan. det hade ju inte gjort något om de hade haft nått pris till oss tjejer. Jag tror dock att det redan kommer att ske nästa år!

ANNONS
Av Kim Martin - 9 februari 2015 21:41

It was jays birthday today, 29, and it feels good that he is older than me :) 19 days to be exact. We started the day to go out for breakfast and then he went home and slept most of the day while I was working haha. After work we went grocery shopping and prepared the bday dinner and dessert. Typical Canadien to pick donuts for dessert :) but I guess it's his day!

Bauer tried to watch px!:)

Av Kim Martin - 8 februari 2015 18:23

Now i am back Home after a couple of days away With the National team. The scores in the tournament 2-1 against germany, 2-1 after shoot out over Finland and 2-1 over russia and thereby we won the tournament. We havent won that tournament in 2 years. A good sign before Worlds. Had a great week w the girls but now it feels good to back With Bauer and my man:)

Got this One sent to me the other day. Right now i have 22 Goalies week 27 and 8 Goalies week 28:)

A LOT of bags on the train to Linköping!!

Av Kim Martin - 7 februari 2015 19:20

idag hade vi chansen att bli turnerings segrare och vi tog den. Riktigt bra spel av tjejerna som gjorde det lätt för mig där bak. Kul att vi fick 2 första målgörare. Hanna Lindqvist och Oliva Carlsson, även Hanna olsson gjorde sitt första mål för damkronorna igår. Burakovsky tjejer och jag är stolt över er. Imorgon bär det av hemåt och det ska bli härligt att träffa Jay och Bauer igen, samt att ha bra internet :)

Av Kim Martin - 7 februari 2015 10:02

Grymt skön match med vinst på straffar över Finland!! Bra lag insats av alla!:) blev väldigt känslosam under National sången då man inser att karriären börjar att ta slut. Många härliga år med damkronorna där man har fått träffa så många härliga människor. Jag har tusan minnen som jag kommer att ta med mig!! Ny match idag mot Ryssland.

Av Kim Martin - 5 februari 2015 13:28

Efter några träningsdagar så är det äntligen matchdag. Lite träning på morgon och sen ett väl genomgående möte i 1.40h inför dagens match mot Tyskland. Internet är inte det bästa här i Finlands skogar men försöker skriva då man kan och har tid. Önska oss ett stort lycka till i dagens drabbning!

Av Kim Martin - 3 februari 2015 20:26

idag har det varit en tuff dag för gammel kroppen! 2x2h is och några rörelse tester. Men jag överlevde :) några av tjejerna blir nu dopingtestade. Som tur var slapp jag den här gången. Vanligtvis brukar jag ha otur i deras lottning. Snart är det fika och imorgon är det tidig avresa mot Arlanda och Finland. 4.45 hämtar bussen upp oss. Tyvärr vet jag inte hur internet är i grannlandet men förhoppningsvis kan jag skriva så ni kan följa oss på turneringen. Nu ligger jag och kollar på brors Frölunda som leder med 1-0 över Luleå i chl finalen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se