Alla inlägg under december 2014

Av Kim Martin - 3 december 2014 20:43

Idag var det en massa jobb med european womens Champions cup som spelas här i Linköping i helgen. Stressigt men samtidigt roligt. Jobb imorgon också sen är det dags att släppa det och fokusera på spelet istället. Efter jobbet hann jag med att köpa några julklappar till mig själv:) På kvällen var det dags för den årliga julfesten. Mycket trevlig tillställning och ett stort tack till LHC som arrangerade det hela. Fick en kram av kära Sture också!:)

ANNONS
Av Kim Martin - 2 december 2014 21:24

Idag kommer inlägget bara att handla om en sak. Emilias och Annas bröllop! Jag känner mig så hedrad och glad för att få vara en del av deras dag. Det är svårt att beskriva känslan men jag är redan laddad för en fantastisk dag :)

Att till och med få vara toastmaster, woop woop! När jag tänker tillbaka i tiden så minns jag en liten Mille som satt tyst i omklädningsrummet på Ritorp med sitt stora krullig hår. Men nu har hon växt upp och blivit en stor tjej!! :) Anna har jag lärt känna påsistone och det har inte varit svårt. En härlig tjej som har humor och är omtänksam. Börllopet kan bara bli hur bra som helst!

 

This post is gonna be about one thing only. Emilia and Annas wedding!! I am very honored and happy to be a part of their day. Its hard to descirbe the feeling, but I am pumped for an amazing day :) To even be the master of ceremony, woop woop! When I think back in time, I remember Mille as the shy girl sitting in the corner in the locker room, with her big curly hair. But now she has grown up and is a big girl!! :) Anna I have got to know lately, and it wasnt hard. She is a great person, with humor and very humble. TWith a couple like this it can only be a great wedding!!

 

 

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se