Senaste inläggen

Av Kim Martin - 3 oktober 2015 20:47

The day started w some shopping :)

And then we went to the hotel and spa. Hooks herrgård

Its Been a great day!! Shopping, relaxing at the spa and great food!:)

Av Kim Martin - 2 oktober 2015 22:13

Va I Nyköping och tittade på regions turnering idag. Roligt att se och följa så många talanger!:)

Jay har äntligen hunnit fixa mina nya inlines med marsblade! Längtar till att få testa dom:) ett stort tack till mille också :)

Jay var grymt snygg på jobbet idag ?

Av Kim Martin - 1 oktober 2015 21:03

Igår firade vi Denise för hennes 201a match i LHC tröjan...

Och idag var det Milles tur. Innan LHC matchen så fick hon äntligen sitt pris som Årets hockey tjej. Det var hon verkligen värd!! Så stolt :)

Idag cyklade jag hem för första gången från hallen och det gick bra. Tusan var fort jag cyklade. Gillar inte mörker :) tog ca 20 min så det var inte så farligt! Sjukt svettig var jag då jag kom hem haha

Idag fick vi även våra nya armband!!

Av Kim Martin - 30 september 2015 22:02

Idag gjorde hon sin 201a match i LHC tröjan och det var vi såklart tvungna att uppmärksamma. En riktigt poäng drottning är hon. Förra året gjorde hon 67 poäng på 28 matcher! Hoppas det blir 200 till ;)

Det blev också en vinst på straffar mot AIK.

Jag har inte hunnit skriva bloggen på ett tag. Har haft så mycket annat men nu kände jag att det var dags:) det har inte hänt så mycket nytt i hemmet än. Fått hem tavlorna vi beställde men de har inte kommit upp än.

Men lovar att ta bild senare!

På lunchen pratade jag under LHC network om damerna och på kvällen kom några av sponsorerna och såg matchen. Riktigt roligt att få uppskattning och att det är många som är med och stöttar!

Av Kim Martin - 25 september 2015 23:47

här är några av kläderna som är klara och mer kommer. Om ni vill köpa så gå in på kimmartinacademy.com skulle vara super kul om ni ville köpa något och göra lite reklam precis som Jay!:)

Är i Sthlm och har varit på möte och sen middag med gänget. Katta, Sofia, Pierre och Sarah! Alltid lika roligt :) sover över hos Katta innan jag hoppar på bussen för att åka med laget till Sundsvall! Årets första roadtrip:)

Av Kim Martin - 24 september 2015 20:29

More logos for kim martin goalie academy, kmga, is getting printed tomorrow so soon there will be new products available in the webshop.

The couch is in place!:) perfectly measured haha

A big interview in the newspaper today! http://mobil.dn.se/sport/fler-kvinnor-i-ledarroller-efter-hockeykarriaren/

Av Kim Martin - 22 september 2015 21:35

Så igår messade Jay och sa att han inte kunde hitta sina nycklar. Vi tittade överallt, men hittade dom inte. Kändes lite jobbigt då det var både hemma, ishall och jobb nycklar. Jay kunde knappt sova på helgen, då han låg och tänkte. Men sen på morgonen då vi kom till jobbet igen så kom han på att vi skulle titta i soppåsen som de hade slänt i en container, och tror ni inte att dom låg där :) haha vilken tur att vi kollade! Men nu är allt löst :)


Annars har det varit en bra dag, för vi fick vår soffa. Orkade inte sätta ihop den idag så får bli morgon dagens projekt :)


Fick äran att vara med F15 laget och körde målvakterna i 30 min. Sen över till den andra ishallen för damernas träning. Kul med roadtrip i helgen!
Av Kim Martin - 20 september 2015 19:16

På morgonen hade jag ett kim martin goalie academy pass. Jag tycker att det är sjukt roligt och jag blir alltid så taggad. Sen känns det alltid bra då man får höra mycket positivt från både målvakter och föräldrar.

Annars har vi bara varit hemma och städat, handlat mat och fixat. Det har varit skönt att bara vara hemma och ta det lite lugnt för en gång skull.

Jay klippte gräset för första gången och sen tittade han och Bauer på lite tv:)

Träna glosor med Ovido